Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Wedstrijdsecretariaat

Zaalinformatie

Nieuws afbeelding 4-12-2018

In de afgelopen week hebben er diverse wijzigingen plaatsgevonden in het zaal competitieprogramma. Deze wijzigingen komen voort uit terugtrekkingen of zijn op last van de accommodatie, daarnaast waren er tijdens het planningsproces een aantal foutjes opgetreden die we hebben gecorrigeerd.

Alle wijzigingen zijn in Sportlink verwerkt en in de KNHB Standenmotor zichtbaar. 


Let op: wij hebben geconstateerd dat wijzigingen nog niet zijn doorkomen in de Hockey.nl-app. (en hebben dit ook doorgegeven aan betrokken afdeling).

Het is daarom raadzaam teams te attenderen om de KNHB Standenmotor aan te houden. https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams


Op zondag 9 december a.s. vindt in Rotterdam de Bruggenloop plaats.


Het Topsportcentrum is die dag alleen bereikbaar middels parkeerkaarten; de betreffende teams zijn hierover reeds bericht.


Op zondag 16 december speelt Feyenoord om 16.45 uur een thuiswedstrijd in de aangrenzende Kuip.


Parkeerkaarten zijn op beide data de gehele dag nodig om doorgang/toegang te krijgen naar/tot het Topsportcentrum, ongeacht het tijdstip waarop de hockeywedstrijden plaatsvinden!

Er zullen op de toegangswegen parkeerwachters staan; auto’s zonder parkeerkaart worden echt niet doorgelaten.


Van Leonidas ontvingen we de volgende boodschap voor zondag 9 december ivm de Bruggenloop. 

Het parcours van dit evenement loopt onder andere over het fietspad Maasboulevard, via de Kralingse Zoom over het Toepad. Dit betekent dat het Toepad afgesloten is tussen 15.00-17.15 uur. Houd dus rekening met het feit dat het parkeerterrein van Leonidas op dit moment niet bereikbaar is. Tevens kan het parkeerterrein niet verlaten worden tijdens deze periode!Wijzigingen locatie sporthal Drievliet naar Beverbol 

Alle trainingen en wedstrijden die gepland staan in de Drievliethal in Ridderkerk, zijn verplaatst naar sporthal de Beverbol, Amerstraat 1, 2987CA Ridderkerk.

Let op: in de Beverbol is GEEN horeca aanwezig.

De Beverbol is een sleutelhal die geopend en gesloten dient te worden door HC Derby.


Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht