Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Wedstrijdsecretariaat

Digitaal wedstrijdformulier (DWF) vernieuwd

Nieuws afbeelding 4-1-2019

Het digitaal wedstrijdformulier (DWF) is vernieuwd. Er is een vernieuwde vormgeving als onderdeel van een applicatie van de hockeybond.

 

Voor het nieuwe DWF hoeven de scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers) geen account aan te maken op hockey.nl of KNHB.nl, maar er kan gebruik worden (blijven) gemaakt van de inlogcodes van LISA (lidnummer + wachtwoord waarmee zij ook inloggen in de app).

 

Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nummer en de betreffende DWF-code). Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele app of via de site van de club.

 

Het is de verwachting dat volgende week de koppeling goed getest is om het inloggen automatisch te laten gebeuren zoals nu het geval is vanuit de mobiele app. Nu moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd.

 

Er wordt geprobeerd vandaag (vrijdag 4 januari) nog een help-pagina in de mobiele app beschikbaar te krijgen met veel gestelde vragen of tips rondom het nieuwe DWF. Deze informatie zal de komende dagen worden bijgewerkt.

 

Lees meer op:https://www.knhb.nl/nieuws/nieuw-digitaal-wedstrijdformulier-dwf

 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht