Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
App

Hockeyfood voor trainers en coaches (en leden)

Nieuws afbeelding 9-1-2019 Al meer dan honderd hockeyclubs maken gebruik van HockeyPraktijk om het leven van de TC en de trainers een stuk makkelijker te maken. Zo ook bij HC Derby.

HockeyPraktijk lanceert dit jaar HockeyFood. HockeyFood voor coaches (en TC's, trainers en leden) Hockeyfood is een nieuw online video platform voor in de Lisa ClubApp. Het nieuwe gedeelte in de app genaamd 'HockeyFood' zal gaan fungeren als dé plek voor leuke, interessante en vooral leerzame videos. Waarbij de focus ligt op het nóg beter maken van coaches. Maar met ook genoeg video-content voor TC's, trainers en spelers, waaronder individuele technieken voorgedaan door dames van het Nederlands Zaalhockey team. De aankomende twee maanden zal de nadruk liggen op de technische en tactische aspecten van het hockeyen in de zaal. Op weg naar het Netflix voor trainers en coaches!

In de nieuwe Lisa app vind je HockeyFood door rechtsonderin op de drie bolletjes te klikken ("meer") en dan in het volgende scherm voor HockeyFood te kiezen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht