Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Hulp bij klussen op NL doet dag

Nieuws afbeelding 10-3-2019
Beste Derby leden en mensen die onze club een warm hart toe dragen,

Vrijdag 15 Maart willen we op de club gaan beginnen aan een opruimronde deel 2 , zoals we vorig jaar net voor de zomer gedaan hebben. Tijdens de zomer is er heel veel veranderd op de club en het resultaat is nog steeds geweldig !
Het bestuur wil dan ook doorpakken met "de andere kant" van ons complex , inhoudend dat we de containers en inhoud gaan aanpakken met als doel de containers achter het clubhuis te laten verwijderen, we zijn ook druk opzoek naar mobile ruimtes die wat meer aansluiten op de hele metamorfose van ons complex en betere voorzieningen omtrent opslag. Zoals het er nu voor staat, gaan we in het voorjaar alles rechts van het clubhuis opfrissen incl. de bestrating, zodat we er gewoon voor jaren strak bijzitten en we ook alle focus weer op het hockey kunnen hebben!

Daarom een oproep aan mensen die komende vrijdag tijd en zin hebben om een dag te komen klussen op NLdoet dag. Nauurlijk mag je ook een halve dag, maar er is veel te verplaatsen en te demonteren, dus breng ook je gereedschap mee. Met een dosis inzet en vreugde helpen we met elkaar dit te realiseren !!! 

Dus tot vrijdag??

We willen ergens tussen 8:30uur - 09:00uur starten met een kop koffie. 
Jullie hulp is zeer welkom!


Hartelijke groet,

Bestuur 
HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht