Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Clubkampioenschap shoot-out en scoopen!

Nieuws afbeelding 14-5-2019
Beste Derbianen, 

Zondag 19 mei 2019 zullen vanaf 16.00 uur (direct na de wedstrijd van Heren 1) de clubkampioenschappen shoot-out en scoopen voor de D- t/m de A-jeugd plaatsvinden. 

Shoot-out: De kinderen hebben in hun eigen team reeds de eerste onderlinge strijd geleverd en de beste shoot-out speelsters en spelers van het team en de keepers nemen het in een spannende strijd tegen elkaar op om uiteindelijk de shoot-outkampioenen van de club te mogen zijn. Eén speelster en speler en één keepster en keeper, kunnen vervolgens de eer van HC Derby gaan verdedigen bij het districtskampioenschap. Bij zo’n kampioenschap hoort natuurlijk veel publiek, dus komt allen kijken en moedig je ploeg- en clubgenoten aan! 

Scoopen: Na de shoot-outcompetitie zal het scoop-kampioenschap plaatsvinden. Wie kan het verst, maar ook het meest zuiver scoopen van onze jeugd? De scoop-koningin en -koning kunnen op het districtskampioenschap de strijd met de winnaars van andere club aanbinden. Ook hierbij is een groot publiek fantastisch. Vervolgens zullen de winnaars en winnaressen worden gehuldigd. Komt dus allen kijken! 

Met sportieve groet, 

De Jeugdcommissie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht