Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Derby stelt Jaap Smaal aan als trainerscoördinator

1-8-2019

Het bestuur van hockeyclub Derby is verheugd te kunnen melden dat zij met ingang van het seizoen 2019/2020 Jaap Smaal hebben vastgelegd als coordinator voor de trainers.

Jaap is een oude bekende van de vereniging en was enkele jaren de trainer/coach van Heren 1. De afgelopen jaren is Jaap actief geweest bij meerdere verenigingen in de regio. Jaap zal dienen als aanspreekpunt voor trainers en hij zal ze begeleiden bij het op de juiste manier aanleren van technieken en hoe je training moet geven.


Jaap zal aanwezig zijn op de maandag, woensdag en vrijdag. Bovendien zal Jaap de trainer worden van de combinatie JA2/Jong Heren 1. Door de intensievere begeleiding van de trainers hopen wij met elkaar een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze leden.  

 

In de maand augustus (vanaf 7-8) zal Jaap de club openen voor spelers die het leuk vinden om tijdens de zomervakantie te trainen, vanaf 17.00 uur op woensdag zullen de velden beschikbaar zijn om je skills te oefenen of onderlinge wedstrijdjes te spelen.


Op 7-8, 14-8, 21-8 en 28-8 zal Jaap zorgen dat de club open is vanaf 17.00uur en is het vrije inloop tot 20.00 voor alle leden.

Jaap zal in de eerste weken ook verschillende avonden plannen met de trainers om kennis te maken. 

De reguliere trainingen zullen vanaf de eerste week van september starten en de indeling maken we zsm bekend.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht