Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Aanwijzing arbitrage zaterdag en zondag

Nieuws afbeelding 2-9-2019 De aanwijzing voor alle jeugd en senioren wedstrijden op zaterdag en zondag is gemaakt en online. Net als vorig seizoen worden de volgende 'spelregels' gehanteerd:
  • De A en B jeugd fluit voor zover mogelijk de wedstrijden van C en D. Daarbij wordt rekening gehouden met verzameltijden zodat scheidsrechters de voorbereidingen voor hun eigen wedstrijd niet (deels) missen.
  • Alle jeugdteams zullen een aantal keer zelf voor arbitrage moeten zorgen. Wanneer je een mail ontvangt waarin staat dat je je eigen team moet fluiten, dan is dat dus geen foutje. Ouders, broers/zussen, trainers etc. kunnen hiervoor ingedeeld worden. Er is ook een (besloten) fluitpoule op Facebook waarin fluitbeurten 'aangeboden' kunnen worden. Lid worden om oproepen te plaatsen kan via: https://www.facebook.com/groups/HCDerbyFluitpoule
  • De A en B jeugd wordt gefloten door senioren teams. De indeling hiervoor is op naam gedaan en de mails zijn verstuurd. Wanneer je niet kan, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Geef dit tijdig door middels een mail naar [email protected] Tot die tijd blijft de fluitbeurt je eigen verantwoordelijkheid.
  • De senioren en veteranen teams worden op zondag door elkaar gefloten. De indeling hiervoor gebeurd per team en de aanvoerder of manager zal hiervoor de indeling/aanwijzing maken. Als aanvoerder/manager kan je op de website van HC Derby inloggen op je eigen omgeving en onder het kopje 'team' kan je de fluitbeurten zien waarvoor jouw team is ingedeeld. Daar kan je teamleden selecteren en toekennen aan de wedstrijden. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er gaat fluiten.
Na de herindeling in de herfstvakantie, zal er weer een nieuwe planning bekend gemaakt worden.

Ondergetekende houdt met de aanwijzing rekening met talloze factoren en met een uitgebreid bestand zorg ik ervoor dat het eerlijk en evenredig verdeeld wordt. Mocht er ergens een foutje gemaakt zijn, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kan ik het tijdig aanpassen.

Meer informatie over cursussen, examens, workshops en begeleiding volgt snel. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Voor vragen of opmerkingen, weten jullie me te vinden ([email protected]).

Met sportieve groeten Kim 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht