Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Aanwijzing arbitrage zaterdag en zondag

Nieuws afbeelding 15-9-2021
De aanwijzing voor alle jeugd en senioren wedstrijden op zaterdag en zondag wordt gemaakt. De volgende 'spelregels' worden nog steeds gehanteerd:
  • De A en B jeugd fluit voor zover mogelijk de wedstrijden van C en D. Daarbij wordt rekening gehouden met verzameltijden zodat scheidsrechters de voorbereidingen voor hun eigen wedstrijd niet (deels) missen. De coach en/of manager van de A en B teams zorgt voor de aanwijzing van spelers op de toegewezen wedstrijden. We vragen hierbij zo veel mogelijk rekening te houden met niveau, ervaring etc. Probeer de spelers die gedurende vorig seizoen een keer begeleid zijn door de arbitragecommissie als eerste te laten fluiten. De verantwoordelijkheid voor de fluitbeurt ligt altijd bij het aangewezen team.
  • Voor de aanwijzing van de A en B jeugd worden geen mails gestuurd. Teams kunnen zelf online zien welke wedstrijden ze moeten fluiten. Als je thuis speelt, fluit je team 1 of 2 wedstrijden. Als coach/manager kan je op de website van HC Derby inloggen op je eigen account en onder het kopje 'team' kan je de fluitbeurten zien voor jouw. Daar kan je teamleden selecteren en toekennen aan de wedstrijden. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er gaat fluiten. 
  • Alle jeugdteams zullen een aantal keer zelf voor arbitrage moeten zorgen. Wanneer je online ziet dat je op je eigen team staat ingedeeld, dan is dat dus geen foutje. Ouders, broers/zussen, trainers etc. kunnen hiervoor ingedeeld worden. Er is ook een (besloten) fluitpoule op Facebook waarin fluitbeurten 'aangeboden' kunnen worden. Lid worden om oproepen te plaatsen kan via: https://www.facebook.com/groups/HCDerbyFluitpoule
  • De A en B jeugd wordt gefloten door senioren teams. De indeling hiervoor is op naam gedaan en de mails zijn/worden verstuurd. Wanneer je niet kan, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Geef het tijdig door middels een mail naar [email protected]. Tot die tijd blijft de fluitbeurt je eigen verantwoordelijkheid.
  • De senioren en veteranen teams worden op zondag door elkaar gefloten. De indeling hiervoor gebeurd per team en de aanvoerder of manager zal hiervoor de indeling/aanwijzing maken. Als aanvoerder/manager kan je op de website van HC Derby inloggen op je eigen omgeving en onder het kopje 'team' kan je de fluitbeurten zien waarvoor jouw team is ingedeeld. Daar kan je teamleden selecteren en toekennen aan de wedstrijden. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er gaat fluiten.
Ondergetekende houdt met de aanwijzing rekening met talloze factoren en met een uitgebreid bestand zorg ik ervoor dat het eerlijk en evenredig verdeeld wordt. Mocht er ergens een foutje gemaakt zijn, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kan ik het tijdig aanpassen.

Voor vragen of opmerkingen, weten jullie me te vinden ([email protected]).

Met sportieve groeten Kim

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht