Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

zaalschema

20-11-2019

Beste leden, 

De indeling van de zaaltrainingen staat vanaf nu in LISA. 
Wij beseffen ons terdege dat dit vrij laat is. Dat is niet zonder reden en heeft ook langer geduurd dan wij zelf hadden gehoopt. 

Wij willen u toch enig inzicht geven in de redenen die hieraan ten grondslag liggen. Dat verandert niets aan de situatie, maar geeft mogelijk wel enig begrip. 
De persoon die het zaalhockey coördineerde is aan het eind van het vorige seizoen gestopt en de vacature bleek niet gemakkelijk gevuld. Daardoor was de regie tijdelijk afwezig. Daar komt bij dat voor veel gemeenten wij als hockey geen prioriteit zijn in de zaal. De sporten die vaker en langer van een zaal gebruik maken, gaan voor. Sommige zalen waar wij tot dit jaar gebruik van maakten bleken bovendien plots niet meer (voor hockey) beschikbaar.
Met veel werk van Anja de Geus en diverse mensen van de Jeugdcommissie en Lijncoördinatoren hebben wij uiteindelijk zoveel mogelijk beschikbare zalen en uren bemachtigd. Sommige zalen waren tot voor kort dus nog niet eens bevestigd. Vervolgens diende nog de ingewikkelde puzzel gemaakt te worden met het indelen van de vele teams en niet onbelangrijk ook het vinden van beschikbare trainers. Wij zijn daarbij afhankelijk van de agenda’s en reacties van anderen. Veel bellen, mailen en schuiven! Tot nu toe... 

Kortom, zoals u kunt lezen was het de laatste weken welhaast 24/7 een race tegen de klok om nu het schema te kunnen publiceren op de website.
In Lisa zal binnenkort ook te zien zijn welke trainers aan het team gekoppeld zijn.

Het zaaltrainingseizoen loopt van maandag 25 november t/m vrijdag 14 februari. Dit betekent dat komende week de zaaltrainingen al beginnen, terwijl er ook nog wedstrijden op het veld zijn. Er kan per team bekeken worden of er ook nog trainingen op het veld plaatsvinden. Dit kan alleen in afstemming met de trainers. Dit zal door de manager van ieder team opgepakt worden.
Daarnaast is een aantal zalen niet alle data beschikbaar. Als dit voor uw team geldt, dan zal dit ook via de manager gecommuniceerd worden.

Wij gaan er van uit dat op deze wijze eenieder voldoende is geïnformeerd en dat alle teams kunnen beginnen aan een leuke en sportieve periode in de zaal. 

Met vriendelijke groet, 

Tim ’t Hoen
Voorzitter Jeugdcommissie HC Derby

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht