Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Aanwijzing arbitrage zaterdag en zondag

Nieuws afbeelding 2-3-2020
De aanwijzing voor alle jeugd en senioren wedstrijden op zaterdag en zondag is gemaakt en komt zo online. Er worden vanuit Lisa enkel nog mails gestuurd naar individuele aanwijzingen (voor senioren op zaterdag dus). 

Het is de verantwoordelijkheid van de aanvoerder/manager van de teams om te kijken wanneer ze ingedeeld staan. Als aanvoerder/manager kan je op de website van HC Derby inloggen op je eigen omgeving en onder het kopje 'team' kan je de fluitbeurten zien waarvoor jouw team is ingedeeld. Daar kan je teamleden selecteren en toekennen aan de wedstrijden. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er gaat fluiten.

De volgende 'spelregels' worden nog steeds gehanteerd:
  • De A en B jeugd fluit voor zover mogelijk de wedstrijden van C en D. Daarbij wordt rekening gehouden met verzameltijden zodat scheidsrechters de voorbereidingen voor hun eigen wedstrijd niet (deels) missen. De coach en/of manager van de A en B teams zorgt voor de indeling van spelers op de toegewezen wedstrijden. We vragen hierbij zo veel mogelijk rekening te houden met niveau, ervaring etc. De verantwoordelijkheid voor de fluitbeurt ligt altijd bij het aangewezen team.
  • Alle jeugdteams zullen een aantal keer zelf voor arbitrage moeten zorgen. Wanneer je een mail ontvangt waarin staat dat je je eigen team moet fluiten, dan is dat dus geen foutje. Ouders, broers/zussen, trainers etc. kunnen hiervoor ingedeeld worden. Er is ook een (besloten) fluitpoule op Facebook waarin fluitbeurten 'aangeboden' kunnen worden. Lid worden om oproepen te plaatsen kan via: https://www.facebook.com/groups/HCDerbyFluitpoule
  • De A en B jeugd wordt gefloten door senioren teams. De indeling hiervoor is op naam gedaan en de mails zijn/worden verstuurd. Wanneer je niet kan, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Geef dit tijdig door middels een mail naar [email protected] Tot die tijd blijft de fluitbeurt je eigen verantwoordelijkheid.
  • De senioren en veteranen teams worden op zondag door elkaar gefloten. De indeling hiervoor gebeurd per team en de aanvoerder of manager zal hiervoor de indeling/aanwijzing maken.
Ondergetekende houdt met de aanwijzing rekening met talloze factoren en met een uitgebreid bestand zorg ik ervoor dat het eerlijk en evenredig verdeeld wordt. Mocht er ergens een foutje gemaakt zijn, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kan ik het tijdig aanpassen.

Voor vragen of opmerkingen, weten jullie me te vinden ([email protected]).

Met sportieve groeten Kim

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht