Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png MB3 2020-2021_uitsnede.jpg
 
Arbitrage

Aanwijzing arbitrage zaterdag en zondag

Nieuws afbeelding 30-8-2020
De aanwijzing voor alle jeugd en senioren wedstrijden op zaterdag en zondag is in de maak en komt zo online. Er worden vanuit Lisa enkel nog mails gestuurd naar individuele aanwijzingen (voor senioren op zaterdag dus). 

Het is de verantwoordelijkheid van de aanvoerder/manager van de teams om te kijken wanneer ze ingedeeld staan. Als aanvoerder/manager kan je op de website van HC Derby inloggen op je eigen account en onder het kopje 'team' kan je de fluitbeurten zien waarvoor jouw team is ingedeeld. Daar kan je teamleden selecteren en toekennen aan de wedstrijden. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er gaat fluiten. Dit seizoen is het verplicht om vóór donderdag de scheidsrechters toegewezen/ingedeeld te hebben voor de wedstrijden van dat weekend. 

De volgende 'spelregels' worden nog steeds gehanteerd:
  • De A en B jeugd fluit voor zover mogelijk de wedstrijden van C en D. Daarbij wordt rekening gehouden met verzameltijden zodat scheidsrechters de voorbereidingen voor hun eigen wedstrijd niet (deels) missen. De coach en/of manager van de A en B teams zorgt voor de indeling van spelers op de toegewezen wedstrijden. We vragen hierbij zo veel mogelijk rekening te houden met niveau, ervaring etc. De verantwoordelijkheid voor de fluitbeurt ligt altijd bij het aangewezen team.
  • Alle jeugdteams zullen een aantal keer zelf voor arbitrage moeten zorgen. Wanneer je online inlogt en ziet dat je je eigen team moet fluiten, dan is dat dus geen foutje. Ouders, broers/zussen, trainers etc. kunnen hiervoor ingedeeld worden. Er is ook een (besloten) fluitpoule op Facebook waarin fluitbeurten 'aangeboden' kunnen worden. Lid worden om oproepen te plaatsen kan via: https://www.facebook.com/groups/HCDerbyFluitpoule
  • De A en B jeugd wordt gefloten door senioren teams. De indeling hiervoor wordt op naam gedaan en de mails worden verstuurd. Wanneer je niet kan, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Hou hierbij rekening met het niveau van de te fluiten wedstrijd en zorg voor geschikte vervanging.
  • De senioren en veteranen teams worden op zondag door elkaar gefloten. De indeling hiervoor gebeurd per team en de aanvoerder of manager zal hiervoor de indeling/aanwijzing maken.
  • Wanneer je een fluitbeurt wilt ruilen, dien te altijd rekening te houden met het niveau en de leeftijd van het team dat je zou moeten fluiten. Er zit altijd minimaal 1 lijn/leeftijdsgroep verschil tussen. Dus: D-lijn wordt gefloten door B-lijn en ouder. C-lijn wordt gefloten door A-lijn en ouder. Alleen bij toestemming/goedkeuring van de arbitragecommissie voorafgaand aan de wedstrijd kan hier vanaf geweken worden.   
Ondergetekende houdt met de aanwijzing rekening met talloze factoren en met een uitgebreid bestand zorg ik ervoor dat het eerlijk en evenredig verdeeld wordt. Mocht er ergens een foutje gemaakt zijn, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kan ik het tijdig aanpassen.

Voor vragen of opmerkingen, weten jullie me te vinden ([email protected]).

Met sportieve groeten Kim

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Online spelregelscursus

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht