Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Coronavirus

7-4-2020

Beste leden, ouders van leden, commissieleden, vrijwilligers, trainers, coaches, etc. 

 

Namens het bestuur van HC Derby wil ik u allen graag de nieuwsbrief van de KNHB (www.knhb.nl) aanbevelen. Hierin wordt uiteengezet welke inschattingen de bond maakt omtrent de maatregelen rondom het Coronavirus. Wij hopen dat er in mei, juni en juli weer gehockeyd kan en mag worden. Wellicht kan de competitie "gewoon” worden afgerond!

 

Daarnaast wil ik u allen een hart onder de riem steken. Net als u en uw kinderen mis ik het hockey vreselijk. Samen bij elkaar komen leek altijd zo normaal en nu leren wij hoe bijzonder dat eigenlijk is. Zo ervaar ik hoe HC Derby echt een familieclub is waar Teamspirit centraal staat en waar ik aan het samen met sport bezig zijn zoveel plezier beleef. De energie die daarbij vrijkomt hoop ik weer snel met u te beleven!

 

Wij denken daarbij ook aan de vele doden, ernstig zieken, eenzame ouderen, kinderen die hun school missen, ondernemingen die in ernstige financiële problemen verkeren. Daar steken onze hockeyperikelen mager bij af. Dus wat er ook gebeurt de komende weken en maanden: Zorg goed voor elkaar, houdt 1,5 meter afstand, was uw handen regelmatig meer dan 20 seconden en met zeep. We doen het samen!

  

Hinrich Slobbe
voorzitter HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht