Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Update trainen in Coronatijd - 7 mei 2020

Nieuws afbeelding 7-5-2020
Beste leden, 

Jullie hebben het waarschijnlijk allemaal al gezien en gelezen, per 11 mei zal er weer een versoepeling komen van de Coronamaatregelen. 

Veel dank gaat uit naar de Jeugdcommissie en vele vrijwilligers. Door hun inspanningen is de jeugd al weer voorzichtig begonnen met trainen. De C t.m A jeugd moet volgens het KNHB-protocol 1,5 meter afstand houden op het veld en er mogen maximaal 18 spelers en 2 trainers op een veld staan. 

De seniorenteams mogen zeer waarschijnlijk per 11 mei ook weer gaan hockeyen. De KNHB is druk doende met een aangepast protocol. Op basis daarvan zullen we met de verschillende commissies een nieuw passend trainingsschema proberen te maken. De ervaring is dat dit nog best een behoorlijke uitdaging is. We moeten namelijk ook met veel veiligheidsmaatregelen en voorwaarden rekening houden. 
Zodra we duidelijkheid krijgen van de KNHB, gaan we er zorgvuldig naar kijken en moeten we afstemmen met de gemeente. Kortom, we hopen u zo spoedig mogelijk meer duidelijkheid te geven. 

We begrijpen dat iedereen staat te trappelen om ‘de wei’ weer in te gaan, maar zorgvuldigheid is geboden. Zowel voor de veiligheid van ons allen, maar ook met het oog op het risico dat instanties de boel letterlijk en figuurlijk op slot kunnen gooien als de uitvoering niet goed gaat. 

Met sportieve groet, 
Het bestuur 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht