Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Corona en start seizoen

Nieuws afbeelding 22-8-2020

Wij hebben nog een week zomervakantie voor de boeg en dan start het hockeyseizoen 2020-2021. Op zaterdag 29 augustus spelen een aantal top teams jeugd al hun eerste competitiewedstrijd en voor de sommige jeugdteams staan oefenwedstrijden op de planning. Ook op zondag 30 augustus komen de meeste seniorenteams in actie op het veld.

 

Om alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten te faciliteren zijn wij op HC Derby, zoals inmiddels bij iedereen bekend, gebonden aan het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF, dat is samengesteld in overleg met het RIVM. Daarnaast hebben wij te maken specifieke richtlijnen van de KNHB. De bekende maatregelen op de club voor 1,5 meter afstand en hygiëne blijven onverminderd van kracht.

 

Het bestuur heeft samen met verschillende commissies een aantal aanvullende regels opgesteld om een veilige omgeving te creëren. Prioriteit wordt gegeven aan een goede herstart van de competitie. Op dit moment wordt druk gewerkt aan het uitwerken van de regels, het opzetten van de communicatie en de nodige voorbereidingen op het complex. Houd dus de website / LISA / mail goed in de gaten voor aanvullende informatie.

 

Wij willen benadrukken dat het van groot belang is dat wij hier samen de komende tijd onze schouders onder zetten.


  • Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden
  • Durf elkaar aan te spreken als het onverhoopt toch even misgaat.

 

We staan te popelen om weer lekker te gaan hockeyen. Laten we er samen voor zorgen dat dit mogelijk blijft.

 

Het bestuur HC Derby 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht