Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Start jeugdtrainingen

3-1-2021 Beste leden (jongste) Jeugd,

Allereerst de beste wensen voor 2021! 

Hopelijk loopt het allemaal wat normaler dan het afgelopen jaar. 

We gaan weer langzaam opstarten na de kerstvakantie. Vooralsnog is het vooruitzicht vanuit de KNHB dat 30 januari 2020 de competities weer gaan beginnen. Of dit gaat lukken? Niks is zeker. Maar aangezien de jeugd wél mag trainen, willen we dat sowieso weer op gaan starten. 

Vanaf maandag 4 januari 2020 beginnen de selectieteams (D t/m A) weer met trainen. Vanaf maandag 11 januari 2020 gaan ook de breedte- én jongste jeugdteams weer beginnen. 

Vooralsnog houden we dezelfde dagen en tijden aan. Dit hangt ook een beetje af van het weer. We merkten de laatste weken van 2020 dat de animo om te trainen, met name bij de breedteteams, beperkt was. Dit had vaak met het weer te maken, maar ook was de rek er een beetje uit. De opkomst was gering en op het laatste moment werden trainingen afgezegd.
Om dit nu te voorkomen, willen we het per week aankijken. Het kan dus zomaar zo zijn, dat op basis van de evaluatie en de vooruitzichten trainingen uitvallen. Dit zal met name het geval zijn voor lijntrainingen. 
Ook bekijken we normaal gesproken tijdens de zaalperiode het trainingsschema voor de tweede helft van het seizoen op het veld nog eens kritisch. Ondanks dat we geen zaalperiode hebben, evalueren we wel het trainingsschema voor het veld. Het kan dus zijn dat er nog trainingen verschuiven. Uiteraard horen jullie hier z.s.m. van. Zonder bericht geen aanpassing. 

We hopen allemaal op een sportief 2021!

Tim ’t Hoen, 
Voorzitter Jeugdcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainers gezocht!

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht