Nieuwsbericht
DSC_6576.JPG Image-1.png Image-2.png Image.png MB3 2020-2021_uitsnede.jpg
 
Bestuur

brief van de voorzitter

Nieuws afbeelding 7-1-2021

Een gelukkig en sportief 2021!

 

Vorig jaar bij de nieuwjaarsreceptie 2020 was ik een zeer optimistisch mens. Sportief stond er genoeg te gebeuren, beide eerste teams stonden bovenaan in de competitie, vele andere teams deden het ook geweldig en de wintercompetitie was al volop bezig. Leuke activiteiten gepland, met elkaar genieten van Olympische Spelen, diverse WK’s etc. 

Met de kennis van nu besef je hoe weinig je weet en hoe onvoorspelbaar de toekomst is. Wat vandaag een zekerheid kan lijken kan morgen volledig andersom zijn. Dat maakt mij ook bescheiden voor het komende jaar. Natuurlijk wens je iedereen het beste maar je weet ook dat onverwachte gebeurtenissen je leven op zijn kop kunnen zetten. Nu maken we dat mee in het groot maar dit kan natuurlijk op microniveau relatief gezien even gigantisch zijn. Kortom: we weten het niet! Gelukkig zijn er lichtpuntjes in de pandemie. Een aantal vaccins worden uitgerold. Hopelijk kunnen we snel weer uit de lockdown. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, trainers, de TC-jeugd kunnen de kinderen "gewoon” door hockeyen. En de topcompetitie gaat weer draaien dus ik hoop dat de senioren ook weer snel het veld in mogen. Ondertussen wandelen we ons suf en proberen onze condities op peil te houden met hardlopen, golfen en thuis trainen. 

Hoe ziet onze club er na deze crisis uit? Gaan we het weer oppakken? En wat doen we voortaan anders? Tijdens de ledenvergadering die via Zoom wordt georganiseerd zal bekend worden gemaakt welke veranderingen er in het bestuur gaan plaats vinden. Tijdens de afgelopen maanden zijn er binnen de commissies al nieuwe mensen bijgekomen en zien we frisse blikken en vernieuwende geluiden. Ondertussen zijn we dankbaar voor de inzet van al die vrijwilligers. Kostbare energie die in onze club wordt gepompt. Energie die nodig is om het vol te houden maar ook energie die elkaar enthousiast houdt. Dus de bubbels in de champagne staan wat mij betreft voor de inspiratie, geestkracht, pit en vitaliteit die wij elkaar kunnen geven tijdens deze ingewikkelde dagen waar hockey even ondergeschikt is maar de vreugde die ons te wachten staat als we weer mogen zal exponentieel zijn.

 

Daar toost ik op, mede namens het hele bestuur, voor 2021!

 

Hinrich Slobbe

Voorzitter HC Derby 

Gerelateerde nieuwsberichten

Coronavirus en HC Derby
Algemene Ledenvergadering

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Alleen op zaterdag en zondag te bereiken

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht