Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Coronavirus en HC Derby

Nieuws afbeelding 12-1-2021
Geachte leden, ouders/begeleiders van leden, 

De persconferentie van dinsdag 12 januari bracht geen nieuwe maatregelen of versoepelingen. Het maatregelenpakket zoals dat is benoemd op 14 december blijft in elk geval van kracht tot en met 9 februari. De jeugd mag blijven sporten op het veld en de senioren kunnen onder zeer strenge voorwaarden het veld op in koppels van 2. Het clubhuis blijft gesloten en toeschouwers zijn niet toegestaan.  De KNHB buigt zich nu over de gevolgen die dit heeft voor de mogelijke herstart van de competities en komt eind deze week met meer informatie. 

ENGELSE VARIANT
Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. de "Engelse variant” en het toch langer gesloten houden van de lagere en middelbare scholen, krijgen wij de nodige vragen wat het Derby standpunt voor de jeugdtrainingen is in deze. 

Welnu, wij volgen het standpunt van de KNHB en NOC NSF, vooralsnog zijn de richtlijnen voor de jeugd nog steeds onveranderd en de jeugd mag dus trainen. Echter begrijpen wij dat sommige ouders/begeleiders de onzekerheden met de Engelse variant willen afwachten en hun kind(eren) nog niet laten trainen. 

Wij hebben daar begrip voor maar vragen wel of dat het thuis laten van kinderen zeer duidelijk (!!) richting de teammanager en trainers gecommuniceerd wordt zodat het altijd inzichtelijk is hoeveel kinderen komen trainen.

Indien er door het NOC*NSF / KNHB / RIVM andere richtlijnen komen worden jullie via de gebruikelijke kanalen geïnformeerd. 

Het bestuur en TC Jeugd 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht