Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Gratis online trainingen van hoofdsponsor ABN AMRO - De inhaalslag

Nieuws afbeelding 21-1-2021

De inhaalslag is een campagne van onze hoofdsponsor ABN AMRO en heeft betrekking op de gelijke kansen voor vrouwen in de hockeysport. Dit is slechts een start, later in het programma voegen ze hier mindervalide sporters en kinderen in achterstandssituaties aan toe.


Als onderdeel van het programma biedt ABN AMRO een aantal online trainingen.  De trainingen zijn voor iedereen die belangstelling heeft, spelers, commissieleden, bestuurders, ouders van jeugdleden.


programma; 


7 februari -Lynn Quanjel: ze is influencer en founder van Social Nomads waarmee ze in de basis staat van het Social Media landschap. Met concrete tips zet ze je aan het werk en opent ze op verfrissende wijze je ogen voor personal branding in de online wereld.


14 februari - Cathelijne Blok - Maak je eigen verhaal visueel.


16 februari Ginger de Weert: de topsporter die weet hoe ze alle ballen hoog én in balans moet houden. Na vallen en opstaan brengt ze haar geleerde lessen op enthousiaste wijze over zodat iedereen hiervan kan leren. 


23 februari -Merel van der Wouden is onderhandel expert en veelgevraagd spreker. You don't get what you're worth, you get what you negotiate, is haar lijfspreuk en brengt ze op verbluffende wijze over. Tastbare tips die je dagelijks kunt toepassen, handig!


12 maart -Shenin Lebrun is de 'hustle' queen en pratices what she preaches. Ze werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt een consultancy. Hoe je dromen waar maakt, niet op geeft.


Aanmelden kan via de registratiepagina is:https://www.acupofambition.nl/abnamro

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht