Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Eerste ‘wedstrijden’ van het jaar.

2-2-2021 Beste jeugdleden en ouders, 

Het blijven onzekere tijden; verzwaring van de maatregelen, dan weer enige ‘versoepeling’, maar telkens blijft de mogelijkheid dat de jeugd tot 18 jaar in de buitenlucht mag blijven sporten in teamverband. Volgens de experts is dat veilig en verantwoord. Daar houden wij ons als club aan vast. 
Inmiddels zijn we dan ook weer begonnen met trainen en na een periode van vrije weekends, gaan we ook langzaam weer in het weekend onderlinge wedstrijden spelen. 

We beginnen zaterdag a.s. 6 februari weer met onderlinge wedstrijden voor de jeugdteams (D t/m A). Het schema zal z.s.m. op de site worden geplaatst. De selectieteams van A en B stemmen zelf en eventueel onderling af of zij gaan trainen of tegen elkaar gaan spelen. 
De E8-teams hebben op zaterdag een training; dit ter voorbereiding op de overgang naar elftallen in de D. De andere jongste jeugdteam (E6 en lager) zullen dit weekend nog NIET starten. In overleg met de lijnco van deze lijnen bepalen we wanneer we weer gaan starten met de ‘kleintjes’.

Iedere week zullen de lijnco’s van de diverse lijnen sowieso evalueren hoe het is verlopen in het weekend en wat eventuele wensen zijn. Zij staan in nauw contact met de coaches van de diverse teams. Met deze evaluatie trachten we bij het opstellen van het programma voor het volgende weekend rekening te houden. 

Ten slotte is het niet alleen een onzekere tijd door alle maatregelen rond COVID-19, maar ook vanwege het weer. Het kan behoorlijk koud (en daarmee glad) zijn. We bekijken iedere week vlak voor het weekend of de omstandigheden het toelaten om te spelen. Mocht dit niet het geval zijn, laten we dat weten op de website en met een pushbericht. Geen bericht is goed bericht, en dan gaat het dus door! Houdt dus de website en LISA goed in de gaten.

Met sportieve groet, 

De Jeugdcommissie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht