Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Win met het beste duurzame idee een clinic van Jorrit Croon!

Nieuws afbeelding 17-3-2021

Beste leden,

Zoals jullie allemaal weten is ABN AMRO al een aantal jaar de sponsor van HC Derby. In 2019 is ABN AMRO gestart met de Club van morgen. Een programma om hockeyclubs te helpen te verduurzamen. 

Ook Derby is hier volop mee bezig en heeft al een duurzaamheidsscan laten uitvoeren in samenwerking met ABN AMRO. Kortom we zijn goed op weg samen met ABN AMRO.
Bij de aanleg van de velden hebben we bijvoorbeeld al rekening gehouden met het op duurzame wijze sproeien van de velden daar we gebruik maken van een put van de gemeente met overdruk.
Ook de kleine acties binnen de club kunnen zorgen voor een duurzaam verschil en daarom willen we jullie uitdagen om met duurzame idee├źn of initiatieven te komen hoe we samen nog meer kunnen bijdragen om de Club van morgen te realiseren. 

Mail je idee naar [email protected]zodat wij jullie idee of initiatief kunnen doorzetten naar ABN Amro want met het beste idee en initiatief kun je een clinic met hockey international Jorrit Croon winnen en wie wil dat nou niet?

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht