Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Nieuwe trainingstijden per 31 maart

Nieuws afbeelding 25-3-2021
Vanaf 31 maart wordt de avondklok vooruit gezet naar 22.00 uur. Dat komt mooi uit in combinatie met het extra daglicht van de zomertijd. Meer ruimte voor iedereen om samen te genieten van die ruimte. Bijvoorbeeld op het hockeyveld.

De jeugdteams trainen al weer langere tijd en spelen ook onderlinge wedstrijden. De senioren tot en met 26 jaar mogen sinds enkele weken gelukkig ook weer in teamverband trainen. Sinds 21 maart mogen ook de senioren van 27 jaar en ouder in viertallen op 1,5 meter afstand trainen. Uiteraard allemaal zeker nog niet ideaal, maar we zijn blij met iedere mogelijkheid die ons wordt geboden om weer lekker te hockeyen.

Door het extra uurtje kunnen alle teams weer trainen volgens het oorspronkelijke trainingsschema. Nou ja, bijna oorspronkelijk. Want we moeten van alle trainingen een kwartier afhalen. Dan past het. En kunnen ook de laatste trainingen op tijd klaar zijn om thuis te komen.

Wij bedanken alle teams voor het begrip om een kwartier in te leveren. Al die kleine stukjes maken dat wij als geheel met de club weer ‘normaal’ en samen kunnen trainen.

Dit aangepaste corona-schema gaat op woensdag 31 maart a.s. ( DUS MAANDAG EN DINSDAG NOG ‘OUDE’ SCHEMA) en is in Lisa nu te zien. 

Gerelateerde nieuwsberichten

klaverjastoernooi

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht