Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Activiteiten

Opening nieuw seizoen

Nieuws afbeelding 30-8-2021 De vakantie is nu echt voorbij.
De basisscholen in onze regio zijn begonnen. De meeste middelbare scholen, mbo’s, hbo’s en universiteiten beginnen deze week ook weer.
Dat betekent dat de competitie van start gaat.
Sommige teams gaan aankomend weekend hun eerste officiële competitiewedstrijd van het seizoen 21-22 spelen. De rest volgt volgend weekend.

Maar wat hebben wij genoten tijdens de openingsdag. Vrijdag was het dan eindelijk zover. Er was weer leven op de club. 
De activiteitencommissie was vroeg op de club, om de mensen van. Bovenlander en Bovenlander, die de clinics van de E8 t/m B jeugd verzorgden, te ontvangen. Deze clinics zijn aangeboden door onze sponsor @abnamronl / @abnamroclinics 

De Derbianen hadden er zin in. Een heerlijk geluid van geroezemoes, stralende gezichten, aan de hand van ouders in je hockeytenue het terrein oplopen. Deze aanblik hebben we gemist.
Na het doorgeven van je naam en team, mochten de kids het veld op en ging de clinic van start. ‘Genietos!!’

Maar natuurlijk hadden de E6, funkey’s, Coolkidz en F-kids ook een hele leuke clinic. Deze werd verzorgd door de trainers van Derby zelf. Wat een toppers! Onze toekomstige talenten schitterden. Sommige kinderen hadden zelfs al hun nieuwe tenue aan. Enig stond het ze!

‘Schoolbus26’ van @dehockeywinkel , de nieuwe leverancier van onze hockeyspullen, was deze dag ook aanwezig met ‘Derbygear’. 

De mannen die het springkussen brachten werden met een vriendelijke ochtend glimlach ontvangen door de dames. 
En met stralende gezichten zagen we heeeeeel veel kinderen met plezier van het springkussen afgaan.
Ouders, verzorgers die bij het kussen stonden deze dag, BEDANKT. Zonder jullie geen begeleiding, dus ook geen springkussen.

Wat je voor lekkers rook op de club? Nou dat was De RAVOTTEN. Zij waren er ook vroeg bij. Zij verzorgden de heerlijke pizza’s en toetjes. Gezien de reacties was het een groot succes. Deze pizza’s waren ‘da bomb’. Niet kunnen proeven? Niet getreurd, ze komen zeker en vast nog een keer terug naar de club.

Maar vergeet niet onze vaste krachten achter de bar. Hoe fijn dat ze er ook weer waren. Koffie, thee, frisje, biertje en broodjes, het ging allemaal over de toonbank. 

Voor de senioren was er in de avond ‘7’s’. Met daarna een drankje om bij te komen. 
Het was nog lang onrustig (in positieve zin en volgens de corona-afspraken) op de club.

Voor nu wensen wij iedereen een heel seizoen competitiehockey toe. 

Be safe and take care

🧡💙

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht