Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Kaarten te koop

Nieuws afbeelding 13-9-2021

Beste Scheidsrechters,

โžก๏ธWij van de arbitrage merken dat veel scheidsrechters geen kaarten bij zich hebben. En dat is niet handig! 

๐Ÿ“Œ๐—ฉ๐—”๐—ก๐—”๐—™ ๐—ก๐—จ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ. ๐—ญ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ.

๐Ÿ“Reminder
๐Ÿ”ธGroene kaart: tijdelijk van het veld
Een waarschuwing in de vorm van een kaart. Daar is een tijdstraf van twee minuten aan gekoppeld.

๐Ÿ”นGele kaart: iets langer van het veld
Bij een gele kaart wordt een speler voor minimaal 5 minuten (of 10 minuten bij een zwaardere overtreding) uit het veld gestuurd. Hij of zij dient in dat geval op de spelersbank van het eigen team plaats te nemen. De scheidsrechter geeft aan wanneer de speler het veld weer in mag. Twee gele kaarten aan dezelfde speler betekent rood en dus definitief van het veld.

๐Ÿ”ธRode kaart: definitief van het veld
Bij een zeer ernstige overtreding kan de scheidsrechter een speler voor de resterende duur van de wedstrijd uit het veld sturen. Dit wordt duidelijk gemaakt door het tonen van een rode kaart.

๐Ÿ”ธ๐Ÿ”นKaart voor teambegeleider
Ook een teambegeleider kan een groene, gele of rode kaart krijgen. Bij een gele kaart mag men ten minste 10 minuten geen aanwijzingen geven aan het team en moet de begeleider buiten de omheining gaan staan. Bij een rode kaart moet hij bij het veld weggaan. Gedurende de straftijd van een teambegeleider speelt zijn team met een speler minder.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht