Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

zaal in Corona tijd

Nieuws afbeelding 29-11-2021 Beste leden,


Zoals eenieder ongetwijfeld heeft begrepen, geldt er de komende drie weken een avondlockdown. Dit heeft ook gevolgen voor de hockey. 

Afgelopen weekend is de eerste helft van het veldseizoen afgelopen. Het zaalseizoen is begonnen. Het loopt echter door de nieuwe maatregelen allemaal net even anders. 

-De KNHB heeft besloten om de zaalcompetitie door te laten gaan. (https://hockey.nl/nieuws/de-sport/knhb-over-avondlockdown-zaalhockeycompetitie-gaat-door/) Binnenkort is het competitieschema zichtbaar in LISA. 

-Trainen zal voor een meerderheid van de teams helaas niet mogelijk zijn, daar er slechts tot 17.00 uur getraind mag worden. Het is verre van ideaal om niet te kunnen trainen maar wel wedstrijden te spelen, maar zo lang de huidige maatregelen gelden, is het niet anders. 

-We hadden al na veel puzzelen een planning gemaakt voor wat betreft de zaaltrainingen. Ieder team kon een uur trainen per week. Ook de trainers waren geregeld, waarbij we uiteraard minder trainers nodig hebben dan op het veld en ook op andere tijden. Daarom kan het zijn dat je een andere trainer hebt in de zaal dan op het veld. 

-Door de maatregelen kunnen veel trainingen in de zaal de komende drie weken niet doorgaan. De volgende trainingen in de zaal kunnen WEL doorgaan, omdat deze voor 17.00 uur zijn afgelopen:
Woe. 15.00-16.00 uur (Sophiahal): MF1 en MF2 en JF1
Woe. 16.00-17.00 uur (Sophiahal): J8E1 en MD3
Woe. 15.30-16.30 uur (Ridderhal): M8E1 en M8E2 
Vrij. 16.00-17.00 uur (Sophiahal): MD4 en MD5

-Voor de andere jongste jeugdteams (Funkeys, Coolkids, JE6- en ME6-teams, ME83 en M8E4) vinden de trainingen op woensdag 1 en 8 december buiten (op de club) plaats; van 16.00-17.00 uur.

-Let op: voor alle jongste jeugdteams geldt dat hun training (in de zaal of op het veld) aankomende week een Pietentraining is. Dat betekent dat de kinderen verkleed mogen komen en de Sint een kleine traktatie voor hen heeft. 

-Voor de andere teams bieden we als club tot 19 december de gelegenheid om op de club op maandag, woensdag en vrijdag van 16.00 - 17.00 uur te trainen. Dit gaat in vanaf woensdag 1-12. Geef als team bij [email protected] aan als je hier als team gebruik van wilt maken, dan kunnen wij het indelen zodat er ook daadwerkelijk veldruimte is. Vol is vol. Let op, wij kunnen niet garanderen dat de trainer ook kan. Overleg dit dus zelf met je trainer. Een partijtje is zonder trainer natuurlijk wel altijd mogelijk, maar dat moet je dan wel zelf regelen. 

Wij beseffen heel goed dat het voor veel junioren en senioren (en/of trainers) simpelweg niet haalbaar zal zijn om voor 17.00 uur te trainen. Dat vinden we echt heel jammer. We hopen dan ook dat het snel weer mogelijk zal zijn om als team lekker te trainen, in de zaal dan wel op het veld. We houden je op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. 


Sportieve groet,

Het (jeugd)bestuur
 
Bijlage 5564E3C1D1C94B9C891F7E16D2AA0EFE.jpeg

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht