Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Start buitentraining vanaf 17 januari

Nieuws afbeelding 12-1-2022 Beste leden,

Allereerst nog een heel goed, gezond en sportief 2022 gewenst!

De coronamaatrdegelen houden ons helaas nog steeds in de greep. Normaal trainen en spelen wij in de periode in de zaal. Dat zit er onder de huidige maatregelen niet in. Vanaf deze week zijn wel de mogelijkheden om buiten te sporten voor de jeugd verruimd. Er mag tot 20.00 uur worden getraind. 

Zo lang de huidige maatregelen gelden, trainen we vanaf maandag 17 januari buiten. Het schema (zie bijlage) hebben we aangepast; de trainingen zijn allemaal een kwartier korter, de breedteteams trainen eenmaal per week en de selectieteams (indien gewenst) twee keer per week. Uiteraard spelen de weersomstandigheden wel een grote rol. Als het te koud wordt, kunnen wij besluiten de trainingen niet door te laten gaan. Dat geven we op tijd door via LISA.

Dit alles is onder voorbehoud van de eventuele nieuwe maatregelen van het kabinet. Er volgt vrijdag 14 januari weer een nieuwe persconferentie. 
De KNHB heeft al wel laten weten dat wanneer de nieuwe maatregelen van het kabinet het toelaten, de zaalcompetitie direct zal worden hervat. Dat betekent dat de teams ’stand-by’ moeten blijven om per direct te starten. Dat zou dus zelfs al in het weekend van 15 januari kunnen zijn, Uiteraard laten wij dat direct weten wanneer dit bekend is. 

Met sportieve groet,

Tim ’t Hoen
Voorzitter Jeugdcommissie
 
Bijlage Trainingschemajongstejeugdvanaf1701.pdf

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht