Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Trainingsschema vanaf 17 jan 2022

Nieuws afbeelding 16-1-2022

Beste leden,

Door de versoepeling van de coronaregels is het voor zowel de (jongste) jeugd als de senioren weer mogelijk om zonder restricties qua tijd en aantallen te trainen. Competitie is nog niet mogelijk. Voorlopig zullen wij dan ook alleen buiten trainen, tot er weer zicht is op hoe vanuit de KNHB met de zaalcompetitie zal worden omgegaan. Dit is weer afhankelijk van de keuzes die door het kabinet worden gemaakt op 25 januari 2022.

Voor de (Jongste) Jeugd: De indeling van het trainingsschema zoals die eerder deze week is rondgestuurd, blijft voor de jeugd grotendeels hetzelfde. Alleen de tijden zijn aangepast. De breedteteams blijven voorlopig eenmaal per week trainen en de selectieteams kunnen tweemaal per week trainen.

Let op: Funkey en trainings/hockeyschool start nog niet! 

Voor de senioren: Ook voor de senioren is gekozen om voorlopig alleen Heren 1 en Dames 1 tweemaal de gelegenheid te geven om te trainen doordeweeks. De overige seniorenteams trainen vooralsnog eenmaal per week. De mogelijkheid is er ook om op zondag een keer te trainen.

Voor de senioren: Er is op bepaalde dagen en tijden nog ruimte om te trainen (zie ‘X’ in het schema). Mocht je dus op een ander moment willen trainen, geef dit dan z.s.m. door aan de seniorencommissie ([email protected]). Dan kunnen wij aangeven of dit nog mogelijk is en houden wij ook het overzicht. Geef ook door als je toch nog niet wilt trainen.

Stem ook af met de seniorencommissie als je graag op zondag een balletje wilt slaan. Dan voorkomen wij teleurstellingen, maar ook met het oog op bijvoorbeeld openen van de club.

Dit schema geldt tot nader order. Veel sportplezier allemaal!

Met sportieve groet,

Tim ’t Hoen

(Jeugd)Bestuur

 
Bijlage Trainingschemajongstejeugdvanaf1701napersco(1).pdf

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht