Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Zaalcompetitie wordt aankomend weekend hervat!

Nieuws afbeelding 25-1-2022

Beste leden,

De KNHB had al laten weten dat als de nieuwe maatregelen van het kabinet het toe zouden laten, de resterende zaalcompetitie zou worden uitgespeeld.

Jullie hebben de persconferentie gezien. De versoepelingen maken dit weer mogelijk, voor zowel junioren als senioren. Ook publiek mag weer aanwezig zijn.

 Zaalcompetitie uitspelen

Dat betekent dat wij vanuit HC Derby de komende weekendsde competitie in de zaal gaan uitspelen, volgens het schema dat in LISA staat.Let op of je team zaalleiding heeft en dus moet fluiten!

Er zijn nogal wat verschillen tussen het aantal wedstrijdendatde diverse teams nog moet spelen.Voor het ene team betekent het dat ze de komende vier weekends aan de bak moeten. Andere teams spelen nog maar één weekend. Gemiddeld spelen de meeste teams nog drie weekends, zo hebben we geïnventariseerd. Het schema van de KNHB is hierin volledig leidend en daar hebben wij geen invloed op.

Trainen op het veld

We hebben vanuit de club besloten om niet meer in de zaal te gaan trainen, maar buiten op het veld te blijven.Het vraagt namelijk veel werk en energie om opnieuw alle zalen vast te leggen en trainers weer in te delen. De trainingen zijn korter, niet altijd op gunstige tijden en ook zeker niet op de meest handige locaties.

Bovendien is het naast een flinke investering voor vele vrijwilligers, ook financieel een behoorlijke investering. Zeker als dat wordt afgezet tegen het(beperkt)aantal competitieweekends datnog gespeeld gaatworden.

Terwijl we tegelijkertijd volop ruimte en gelegenheid hebben op de club, wat onsnog eens niks extra kost ook.

We beseffen ons dat het zeker niet ideaal is,maar dat zijn we inmiddels wel gewend in deze lastige ‘coronatijden’. Laten we er met z’n allen het beste van maken en blij zijn dat we weer lekker mogen hockeyen.

Veel succes en sportplezier!

 Tim ’t Hoen

(Jeugd)bestuur

https://www.knhb.nl/nieuws/yes-we-mogen-weer-competitie-spelen

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/01/25/open-tenzij-bijna-alles-open-tot-22.00-uur

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht