Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

De Bermuda driehoek

Nieuws afbeelding 20-2-2022 Bermuda driehoek op HC Derby

Op Wikipedia staat over dit verschijnsel vermeld: "De Bermudadriehoek werd bekend doordat vaar- en vliegtuigen er op mysterieuze wijze zouden zijn verdwenen.” Nu verdwijnen er bij ons op de club natuurlijk geen vaar- en vliegtuigen, maar wel heel veel hockeymaterialen! Met name hockeyballen lijken in rook op te gaan en worden nooit meer teruggevonden. Zo startten we aan het begin van het seizoen met twee tot de rand gevulde kliko’s met ballen (al snel een paar honderd ballen). Inmiddels is bij beide containers letterlijk de bodem in zicht. Maar ook loopladders, hesjes, pionnen of zelfs hele hockeytassen zijn spoorloos verdwenen.  

Net als bij de Bermuda driehoek zijn er allerlei verklaringen bedacht in de loop van de tijd; van wetenschappelijke verklaringen tot paranormale verschijnselen en zelfs buitenaardse bezoekers. Helemaal duidelijk is het nog altijd niet. 
Ook voor de mysterieuze verdwijning van onze hockeymaterialen zullen verscheidene en uiteenlopende verklaringen te bedenken zijn. Alhoewel, nuchter als ik ben, geloof ik niet dat hier paranormale verschijnselen aan de hand zijn. Ook buitenaardse wezens vind ik niet erg waarschijnlijk. Ik verwacht dat voor deze verdwijning de verklaring veel dichter bij huis ligt. Uiteraard gaan wij niet uit van kwade opzet. Het kan natuurlijk gebeuren dat er soms iets per ongeluk wordt meegenomen en dat is ook niet direct een probleem. Het zou echter wel heel fijn zijn als we -in tegenstelling tot de Bermuda driehoek- de materialen wel weer ‘boven water’ kunnen toveren. Want bedenkt u zich eens: een hockeybal kost al snel minimaal 4 euro per stuk. Dat kan dus zomaar oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s die wij als club kwijt zijn. En dat is op z’n zachtst gezegd een beetje zonde!
Ik wil u dan ook vragen om vooral eens in uw schuur, garage, hockeytas van uw kind(eren), de ballentas van uw team et cetera te kijken of hier ballen en/of materialen in zitten die eigenlijk van de club zijn. 

Wij zetten een container neer onder het luifel om hier (volledig anoniem uiteraard ;-)) alle spullen in te doen, zodat wij ze weer op de juiste plek op kunnen bergen. 
Namens het gehele (jeugd) bestuur, alvast bedankt voor de moeite. Dan hebben we in ieder geval dit mysterie een beetje opgelost!

Tim ’t Hoen
(Jeugd) bestuur
 
Bijlage 27921EC6C1BF4B97B7760E3EA982A3F2.jpeg

Gerelateerde nieuwsberichten

klaverjastoernooi

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht