Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Teamindeling 2022/2023

28-6-2022
Beste spelers,

De teamindelingen 2022/2023 staan vanaf nu "achter de inlog” op Lisa. De namen van de teams zijn nu anders. Dit is door de KNHB bepaald. Bv. JA1 is nu JO18-1 (Jongens onder 18 team 1. En JA2 is nu JO18-2)
Op het moment dat je de app opent, kun je zien in welk team je bent ingedeeld voor volgend seizoen.
De coach, manager zal spoedig door de lijncoördinator worden ingevuld. Ook probeert de lijncoördinator nog voor de zomervakantie een meet & greet te hebben met je nieuwe team, coach en manager. Mogelijkheid om te trainen is er ook. We zullen gauw aangeven op welke tijden dit mogelijk is.

De achterliggende weken is door de technische commissie, jeugdcommissie en trainers/coaches hard gewerkt aan een zo goed mogelijke indeling. Hierbij hebben we geprobeerd om met zoveel mogelijk factoren rekening te houden. Soms valt de teamindeling tegen. Dat kunnen we helaas niet voorkomen. Probeer de nieuwe indeling ook een kans te geven want onze ervaring is dat vrijwel iedereen in het nieuwe seizoen weer met veel plezier gaat hockeyen. Mocht je toch vragen hebben dan kun je een mail sturen naar [email protected] Je krijgt niet direct een reactie op je mail want wij verzamelen eerst de reacties en hebben daar dan overleg over.

Wij doen ons uiterste best dat voor de start van het nieuwe seizoen de nieuwe trainers ook bekend zijn.

Jeugdcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht