Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

start seizoen 22/23

Nieuws afbeelding 15-8-2022
Beste leden,

We komen langzaam terug van vakantie en beginnen weer aan hockey te denken. We hebben er zin in!

De (jongste)jeugdcommissie, seniorencommissie en lijncoördinatoren zijn al weer bezig met de voorbereidingen, maar we vragen nog heel even om jullie geduld.

De poule-indelingen van de KNHB zijn op dit moment bekend maar het speelschema nog niet, dus is het ook nog niet zichtbaar in Lisa.

Voor alle jeugdteams start de competitie op zaterdag 10 september. Behalve voor de landelijke (sub)top O18- en O16-jeugd. Voor hen is de eerste competitiewedstrijd op 3 september.
Voor alle seniorenteams start de competitie op zondag 11 september.

De ondersteuning (coach/manager) van enkele teams is nog niet bekend, maar ook hier wordt aan gewerkt door de lijncoördinatoren.

Het concept-trainingsschema is gemaakt en we zijn druk met het plaatsen van trainers, we zijn hierbij afhankelijk van hun schoolroosters en deze zijn pas rond 24 augustus bekend.

Er zijn al enkele selectieteams aan het trainen. Voor alle jongste jeugd en jeugd breedteteams is het de bedoeling dat ze starten met de trainingen in de week van maandag 29 augustus. Mocht de trainer nog niet rond zijn kan wellicht coach/manager of ouder bijspringen.
Voor de seniorenteams starten de trainingen ook vanaf maandag 29 augustus. Maar zij mogen ook al eerder trainen als de club open is. Er is vaak iemand aanwezig met een sleutel. Bij twijfel over of de club open is kun je navraag doen bij de seniorencommissie.

De verdere communicatie over de start van de trainingen zal via de website en via Lisa verlopen. Houd deze dus goed in de gaten.

Geniet allemaal nog van de laatste dagen vakantie. We hopen jullie snel weer te zien op de club!

Met sportieve groet,

Namens jongste jeugdcommissie, jeugdcommissie en seniorencommissie,

Tim ’t Hoen
Voorzitter jeugdcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Derby hockey driedaagse
C/D

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht