Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Dopie heren 1 – Derby heren 1 : 3-0

10-5-2010

Of : net gestruikeld, vlak voor HET ultieme einde van het seizoen….!?

 

Was het dan de spanning ? Was het het ongeloof, dat we NOG STEEDS aan kop stonden ? Wat een briljante 2 jaren achter elkaar eigenlijk….Vorig jaar kampioen en gepromoveerd en dit jaar alweer gepromoveerd. Maar wat hadden we deze mooie periode graag afgesloten met weer een kampioenschap…Het zat er tegen Dopie gewoon even niet in, slechts weinigen van ons haalden hun niveau. En dat is echt nodig wil je kampioen worden namelijk. We hebben verloren met 3-0..!! Een dure maar ook wel weer mooie les, het is allemaal niet zo makkelijk als je soms zou denken…..en dat is ook weer het mooie van SPORT….;))

 

We zullen er onze les uit moeten trekken en dat zullen we dan ook doen, maar we zijn nu afhankelijk van de wedstrijd Nieuwkoop-Kieviten. Het zou een wonder zijn…maarrrr….die zijn de wereld nog niet uit……dus…!! Wij gaan sowieso een feestje vieren aanstaande zondag. We gaan afscheid nemen van de trainer/coach (Frank) en de assistent trainer/coach (Carel) en we hebben gelukkig een zeer prima nieuwe trainer/coach binnen kunnen halen (succes Ronald)…..We nemen helaas ook afscheid van een tweetal spelers en we gaan er met onze trouwe supporters en met onze zeer trouwe sponsors een mooi feestje van maken….Want zonder jullie is het HELEMAAL niks, nada, niemendal..!!!!

 

Zondag 16 mei…...kom allemaal naar Derby, neem je pa en ma en je opa en je oma en je neefjes en nichtjes mee (en je hockeystick..!!) of anders om..maakt niet uit. Dames 1 speelt thuis om 12.45 uur en Heren 1 om 14.30 uur. Het wordt vast 1 groot feest. Mario komt zingen dusssssss…..Daar wil je bij zijn…!!!! Er is disco en er is BBQ. In ieder geval….wij zouden het super gaaf vinden als jullie allemaal lekker naar Derby komen, om dit seizoen “uit te luiden“ en samen met ons een mooi “ feessie te vieren”…….

 

Tot zondag Derbyanen en groet van Heren 1.

Gerelateerde nieuwsberichten

Avondvierdaagse

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht