Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Geslaagde klusochtend op Derby

Nieuws afbeelding 13-6-2010

Of : zelfs met 2 linkerhanden….kun je goeie dingen doen….

 

Daar stonden we dan….stipt om 09.00 uur zaterdagochtend. Bang om te laat te komen natuurlijk, daar wij allen weten dat Derby Dik en Derby Kees niet houden van laatkomers..)) Leo en Riet zorgden voor de broodnodige koffie met een koek, daar vrijdagavond ook nog het sponsortoernooi had plaatsgevonden en ondergetekende enige moeite had om fris en fruitig uit bed te stappen….

 

Zeer geslaagd weer trouwens, dat sponsortoernooi, ondersteund door Maison Blanche met een goeie hap en een winnaar, waar terecht vraagtekens bij werden geplaatst..)) Al met al erg gezellig en goed voor de contacten met onze sponsoren en natuurlijk ook onze hoofdsponsor de Rabobank. Het moeten er wel gewoon nog meeeer worden..!!

 

Kees en Dik hadden als heuse Ed en Willem Bevers, een mooi “kluspakket” samengesteld. Waaronder reparatie van de hekken (wat hebben we er veel !), het rechtzetten van de buitenhekken (scheef gewaaid door het promodoek van mijnclubshop.nl…en moest vestevigd worden voor nieuwe sponsoren !), schilderen van goals, het leegscheppen van de “putjes” (bedankt RAF, was vast een vies werkje..!!), het vervangen van de houten boardings achter alle goals en onder de reclameborden en nog veel meer kleine klussen.

 

Met een man of 14 trokken wij ten strijde. Na een uurtje of 4 kregen we een prima lunch (thnx Renee en Caroline….super geregeld..!!). Daarna nog even de werkjes afmaken en om een uur of 2 een lekker biertje en een hoop valse gemene grappen…)), waarvan ik er helaas een aantal niet begreep…of lag dat aan mij..??

 

Het was gezellig en nuttig en leerzaam ook…..Schrijf je gerust in voor de volgende zaterdag, want we zijn echt nog lang niet klaar. Er komt informatie over op de site. Vele handen maken licht werk namelijk en zorgen er voor dat ons complex er tip-top uit blijft zien. Een mooi visitekaartje voor alle clubs die ons bezoeken. Want het valt echt niet mee om alles in zo’n goede staat te houden, geloof mij maar….

 

Respect, heel veel respect voor Dik en Kees. Wat hebben die elke keer een klus te klaren zeg, daar staan we niet vaak bij stil denk ik zo…!!?? Maar nu dus even wel…….

 

 

Groet van Frank (clubmanager)

 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht