Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Opleidings OrientatieDag voor CS+

Nieuws afbeelding 15-4-2023
Hi collega,
 
Er zit weer een leuk hockey evenement aan te komen volgende maand. Namelijk de OOD op donderdag 27 april 2023 waarop traditiegetrouw BIO’s de wedstrijden fluiten. Mocht je niet weten wat het is; De Opleidings Ontmoetings Dag is een toffe dag die twee keer per seizoen (in oktober en april) wordt georganiseerd. Op deze dag ontmoeten de opleidingsteams uit verschillende districten in Nederland elkaar en spelen dan een aantal onderlinge wedstrijden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen BIO’s dan 2 van deze wedstrijden fluiten.

*Nieuw is dat wij ook CS+ers mogen toevoegen. Dus kennen jullie mensen die hier aanwezig moeten zijn meld ze dan aan! 
 *
Wij zijn van mening dat dit een ontzettend leuke dag is die goed past binnen het opleidingstraject waar jij als BIO in zit of mee gaat starten. Het maakt daarbij niet uit of je nu net gestart bent of al een tijdje bezig bent. Het is voor iedere BIO (en zelfs als je net benoemd bent) een hartstikke leuke dag! Het geeft je de kans om te fluiten met BIO’s uit andere districten en ook om tips te krijgen van begeleiders die we voor die dag regelen. De wedstrijden worden gespeeld op Kampong in Utrecht. We zorgen natuurlijk voor iets te eten en drinken en de kosten die je maakt voor kilometers of het OV mag je via RefAssist declareren. Via de aanmeldlink hieronder kun je jouw voorkeur opgeven of je liever 2 wedstrijden tussen 10.00 en 14.00 uur wilt fluiten of juist tussen 14.00 en 18.00 uur. Als het jou niets uitmaakt kun je dat ook aangeven. Zijn er andere dingen waar we rekening mee moeten houden dan kun je dat bij de opmerkingen aangeven.
 
We hopen dat jij enthousiast geworden bent en graag wilt komen fluiten. We horen graag uiterlijk woensdag 19 april van jou of je wel of niet kunt komen fluiten via deze link. Dus ook even reageren via de link als je niet komt fluiten!
 
Heb je je aangemeld, zorg dan dat je de 27e vrijhoudt in je agenda. Wij gaan vanaf de 10e aan de slag met het maken van de aanwijzingen en komen dan zo snel mogelijk via de mail bij je terug met meer nieuws. We zien jouw reactie via de link graag tegemoet. Fijne avond!!

Je kunt je aanmelden via onderstaande link

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht