Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Clinic (nieuwe) Trimmers

Nieuws afbeelding 4-5-2023
Lieve Trimmers en ouders van leden,

Trimhockey op HC Derby is niet alleen voor beginners, ook gevorderden en voor mensen die al een tijdje niet meer hebben gehockeyd is trimhockey geschikt. Zowel dames als heren spelen hierin gemengd.

Het is een sportieve buitenactiviteit waarbij er geen verplicht wedstrijdschema is. Vrijheid en blijheid staan voorop, voor beginners en gevorderden. 

➡️We willen graag nieuwe trimleden. 
Om een leuke eerste avond te creëren voor nieuwe trimleden, is er een clinic georganiseerd door @abnamro en Bovelander en Bovelander.
Het is dus een clinic die niet alleen voor de huidige trimmers bedoeld is, maar juist ook voor bijvoorbeeld ouders van leden en eigenlijk iedereen die lekker met hockey bezig wilt zijn.
Iedereen is welkom en de instap is laagdrempelig.

Deze clinic is op 23 mei, daarna kun je aanschuiven op de volgende data 
30 mei, 6 juni en 13 juni.

🔸Bovelander en Bovelander komt met een bus vol ABN AMRO materialen om een uitdagende clinic uit te zetten. Om alle oefeningen weer op hoog niveau te begeleiden komen ze met een aantal overgangs- en/of hoofdklasse spelers of speelsters. Deze dames en heren zien snel of, hoe en wat er verbeterd kan worden. Door dit snel te herkennen, te anticiperen en op een simpele manier uit te leggen, kunnen er binnen deze 1,5 uur snel stappen gemaakt worden. 

🔹De clinic duurt 1,5 uur en is voor een groep deelnemers tussen de 30 en 70 personen.

📌Trimmers trainen op een vaste avond: 
Elke dinsdagavond, van 20.30 uur – 22.00 uur.

➡️Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij deze gezellige groep, die zeker ook in is om na de training een gezellig drankje te doen. Meld je dan snel aan.

📍Aanmelden kan via 📧 [email protected]

#🧡💙
 
Bijlage 020E2D00167346B59EAFAE15B4A920AC.jpeg

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht