Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Team van de dag

Nieuws afbeelding 17-8-2023

 

 'Het Team van de Dag'.

 

We werken al een aantal jaren met het team van de dag. Het afgelopen jaar was de shift in twee blokken verdeeld. Dit is niet goed bevallen en gaf de coördinator ook heel veel extra werk. In overleg met het bestuur wordt nu ieder jeugdteam op zaterdag tenminste een keer ingedeeld. Gezien het aantal Derby teams en speeldagen komt dit neer op een keer (of in een uitzonderlijk geval twee keer) per jaar.

 

Wat houdt team van de dag in:

 

-       Bar bezetten inclusief keuken

-       Wedstrijdtafel

-       Clubhuis/ terras netjes houden tevens toilet check op hygiëne en aanwezigheid toiletpapier

-       Rond 13.00 uur de vuilnisbakken checken op het terrein langs de velden en terras, zo nodig vuilniszakken vervangen.

-       Plastic flesjes in de gele bakken (statiegeld) en al het andere in de prullenbak. Natuurlijk de glazen flesjes terugbrengen bij de bar. 

-       Einde dag; wederom vuilnisbakken checken op het terrein langs de velden en terras.

 

 

De wedstrijdtafel en bar moet bemand zijn van 08.00 uur t/m 18.00 uur. Je kunt deze dag met je gehele team indelen zoals je zelf wilt en wie welke taak doet. Echter het is wel de bedoeling dat iedere shift tenminste twee uur duurt.

 

Zodra het speelschema bekend is gaan wij de teams indelen. Dus houdt er vast rekening mee dat u ingedeeld kunt worden in de eerste periode.

 

Er zijn drie speelperiodes en twee weken vóór iedere speelperiode is het speelschema bekend. Pas dan kunnen wij de teams van de dag indelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens bestuur en barcommissie


 
Bijlage ISIMG864141.jpeg

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht