Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Indelen scheidsrechters tot en met 26 november

Nieuws afbeelding 22-10-2023 Afgelopen week is het vervolg van de competitie voor de zaterdagen bekend geworden.
Het wedstrijdsecretariaat van Derby is direct aan de slag gegaan met de planning. Hartelijk dank namens de Arbitrage, want wij konden ook meteen aan de gang met plannen van scheidsrechters.

Fluiten op zaterdag
De teams zijn weer ingedeeld voor de jeugdwedstrijden van O12 tot en met O14. Kijk goed als manager, coach of trainer wanneer jullie team aan de beurt is om te fluiten.
Via het fluitschema op de site is per weekend goed te zien of je moet fluiten. Een team fluit alleen als ze zelf thuis speelt. Zet zo spoedig mogelijk in Lisa wie er gaan fluiten zodat iedereen weet wie er komen. Lukt dat niet? geef het dan door via de mail aan de arbitragecommissie. 

De senioren worden ingedeeld op de wedstrijden van O16 en O18. Alle ingedeelde cs-ers hebben persoonlijk een mail ontvangen met de te fluiten wedstrijd voor de zaterdag.
Kun je niet? Ruil met een teamgenoot (die komt ook aan de beurt) of zet hem in de fluitpoule.

Begeleiden
Vanuit de arbitragecommissie doen wij ons uiterste best om scheidsrechters te begeleiden. De prioriteit ligt bij cs-ers uit de O16.
Speel je in een oudere categorie en vind je het nog spannend? en/of wil je graag beter worden? Stuur dan een mailtje en vraag om begeleiding. Dit geldt ook voor senioren.

Fluiten op zondag
Op de zondagen fluiten de de thuisspelende teams elkaar. Ook deze indeling is tot de zaalcompetitie ingevuld. De vraag aan de aanvoerders om de ingedeelde scheidsrechters zo spoedig mogelijk in Lisa te zetten.
Het kan voorkomen dat je als invuller niet al je spelers ziet staan, omdat het niveau van een wedstrijd soms hoger is dan bepaalde spelers toegewezen hebben gekregen.
D1, H2 en H3 staan genoteerd als een niveau 2 wedstrijd. Als arbitrage willen wij graag dat jullie hier de cs+-ers of hoger op zetten. Spelers die deze opleiding (nog) niet hebben gedaan kunnen op de andere wedstrijden worden ingedeeld.
Denk je dat een of meer spelers te laag zijn ingedeeld? Laat het even weten, zodat wij hier over in overleg kunnen.

Wij wensen jullie veel fluitpezier.

#Team_Fluit#IkFluit

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht