Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Bestuur

Kim Bedankt

Nieuws afbeelding 30-10-2023
Kim, bedankt! 

Wie kent haar nu niet? Een klein maar pittig dametje die haar vrouwtje staat in en buiten het veld! Jarenlang heeft Derby kunnen genieten van haar tomeloze inzet en nog steeds zien we haar vaak terug achter de bar of langs de lijn. Een geboren clubmens, die vandaag de dag nog steeds haar steentje bijdraagt!  Niets is teveel gevraagd en mocht dat wel zo zijn, dan hoor je het wel! 😇

Na een korte periode van hockeyen was het voor Kim duidelijk! De stick werd omgeruild voor een fluitje, want haar hart lag ergens anders! In het seizoen 2009/2010 nam ze de fluit in handen en begon met de arbitragecommissie op onze oranje blauwe vereniging. Onze regeltante zorgde voor een eerlijke verdeling van fluitbeurten, het begeleiden van jonge scheidsrechters en het binnenhalen van cs+ cursussen. Waren er te weinig fluitisten of had ze niets te doen, dan stond ze zelf ook haar vrouwtje op het veld. Ze draaide haar hand nergens voor om en is een wedstrijdleider puur sang! Door stevig te fluiten, duidelijk te communiceren met haar teams en uitleg te geven waar nodig, is Kim een scheidsrechter die door velen wordt gerespecteerd. Zelfs de heren van het tweede zagen haar graag het veld oplopen en dat zegt wat!😉 Daarnaast is Kim tijdens feestjes en partijen een geboren organisator en vinden we haar elk jaar weer terug in het ‘Kamphuis’, om een weergaloos hockeyweekend te begeleiden voor onze kleinste leden. Na al die jaren heeft ze het headsetje met fluitje doorgegeven aan Jeroen Jansen die in een warm bad het stokje overneemt.

Kim, namens de club, de teams en alle vrijwilligers ontzettend bedankt voor jouw inzet al die jaren in de arbitragecommissie! Gelukkig zijn we nog steeds niet van je af en zien we je in andere commissies weer terug! 

Kim, namens ons allemaal bedankt! 
 
Bijlage ISIMG915032.jpeg

Reacties

Soei Len Hagenstein

30-10-2023 @ 18:19:39 |Thnx kimmie, gelukkig ben je nog erg actief in andere commissies.

Monique Hugers

30-10-2023 @ 19:42:01 |Dank je wel Kim 😘

Michiel Boer

31-10-2023 @ 18:48:58 |Een moeilijk te evenaren prestatie!! Thanks Kim

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht