Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Workshop en examens Clubscheidsrechters

Nieuws afbeelding 15-11-2023 Op 22 november is er een workshop cs in het clubhuis en op het veld.
Vanaf 19.30 uur kun je binnen lopen. Om 19:45 uur starten we binnen en om 20:30 uur gaan we het veld op tot ongeveer 21:15 uur.

Op 6 december is er een Webinar met Lorijn de Kraker en Coen van Bunge, over fluiten in de zaal. Wil je je zaalregelkennis opfrissen? Schrijf je dan hier in.

Op 11 en 12 december is de laatste ronde Clubscheidsrechtersexamen. De deelnemers hebben een mail ontvangen hier over en ontvangen binnenkort een uitnodiging vanuit de KNHB. Heb je geen mail ontvangen en wil je wel je kaart halen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Wil je met behulp van diverse video´s je zaalregels opfrissen? Klik dan hieronder  voor een reeks zaalvideo´s over fluiten

Voor de zaalregels van 13 november 2023 zie bijlage.

Er zijn wat aanpassingen in interpretaties dit seizoen. Zie de video hieronder voor uitleg over deze aanpassing en uitleg over slaan vs pushen en hoog spelen.


Via deze link kom je op de knhb site met afspraken voor scheidsrechters. Naast bovenstaande video zie zie hier ook de documenten met afspraken voor veld en zaal. Lees deze door, voordat je gaat fluiten in de zaal.

Ik wens jullie alvast veel fluitplezier!

Arbitragecommissie HC Derby
 
Bijlage SpelregelementZaalhockeyvanaf13november2023.pdf

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht