Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Arbitrage in de zaal zelf regelen

Nieuws afbeelding 27-11-2023 Komend weekend start het zaalseizoen alweer.
Deze week zijn de coaches bijgepraat over tactiek en spelregels in zaal.

Spelers en ouders moeten natuurlijk ook op de hoogte zijn. In bovenstaande video zie je wat nieuw is dit zaalseizoen en worden belangrijke regels nog even aangestipt. In de bijlage vind je het hele zaalreglement.

Scheidsrechters moeten de jeugdteams in de zaal zelf regelen voor alle wedstrijden waarbij zij zaaldienst hebben. Wanneer je zaaldienst hebt, meestal in de Ridderhal,  moet je dit voor alle wedstrijden tijdens de dienst regelen, ook voor de wedstrijd die Derby niet speelt.  Dit kunnen ouders zijn die weten hoe ze moeten fluiten en/of zich goed hebben ingelezen. Ook kun je een oproep doen in de fluitpoule of er iemand kan fluiten. Mocht je geen scheidsrechter(s) kunnen vinden, kun je ook mailen naar [email protected] . Geen grantie dat het lukt maar we kunnen kijken of er nog iemand kan. Als team blijf je te allen tijde verantwoordelijk voor het leveren van scheidsrechters.

Voor senioren teams geldt dat zij altijd een scheidsrechter moeten leveren bij hun eigen wedstrijd.


Ben je tussen de 14 en 21 jaar en wil je graag beter worden in fluiten en begeleid worden door bondsscheidsrechters? Meld je dan aan voor de Young Umpire Challenge op 3 januari bij Voordaan. Er hebben zich al 4 enthousiastelingen van Derby aangemeld. Er is mogelijkheid om mee te rijden. Mail naar  arbitrage als je mee wilt rijden.

Veel plezier in de zaal.

De arbitragecommissie

 
Bijlage SpelregelementZaalhockeyvanaf13november2023(1).pdf

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht