Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Sponsorcommissie

Volvo Clubbonus voor Derby bij SvensCar

Nieuws afbeelding 22-1-2011
Derby doet tot eind 2012 mee aan de Volvo Clubbonus. Dit is een bonus van €1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan Derby indien een (ouder van een) lid van Derby een nieuwe Volvo koopt of least bij SvensCar in Dordrecht (www.svenscar.nl).
 
De clubbonus staat geheel los van de normale door de klant (of leasemaatschappij) bedongen korting of inruildeal en het geldt zowel voor privé als zakelijke aanschaf/lease. Om Derby voor de bonus in aanmerking te laten komen, is het wel nodig dat u even bij Hans de Jong van SvensCar (078-632 22 70) aangeeft dat u (ouder/verzorger van een) lid van Derby bent. Onze sponsorcommissie (Frits Lakemeier 06 52 390 491) hoort dit ook graag even. En voor een gebruikte auto geldt een speciale regeling; hiervoor kunt u bij Hans de Jong terecht voor nadere info. 
 
Als tegenprestatie voor deze sponsoring krijgen Volvo en SvensCar bij Derby de nodige publiciteit. Zo wordt o.a. ons familie-event voor de komende 2 jaar 'Volvo familiehockeydag' genoemd en komt er een vlag van Volvo in de vlaggenmast.
 
En let op: als klap op de vuurpijl krijgt de eerste die in het kader van deze Clubbonus een nieuwe Volvo koopt of least bij SvensCar ook nog eens een geheel verzorgde reis kado naar een autofabriek van Volvo! 
 
Voor details over de Volvo Clubbonus zie ook: http://volvodrivingdutchhockey.nl/category/clubbonus

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht