Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

Heren 1 kampioen in de zaal ? en nog meer teams ?

31-1-2011
Aanstaande zondag 6 februari speelt Heren 1 voor het kampioenschap en promotie in de zaal om 12.00 uur tegen Asvion heren 1 en om 12.40 uur tegen de Ijssel Heren 1. Vorig jaar zijn de mannen ook al gepromoveerd en het zou dan ook een huzarenstukje zijn als het dit seizoen weer zou lukken....De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Wilgenring, Melanchtonweg 70, Rotterdam-Schiebroek.
 
Er zijn meer teams die "tegen een kampioenschap aankijken".....In de Sophiahal in Hendrik Ido Ambacht speelt Meisjes C3 aankomende zondag om 09.30 uur tegen Voorne en om 10.50 uur tegen Spijkenisse. Wanneer de meiden dit klusje ook klaren, dan wordt het spannend.....
 
En dan Jongens A1, zij spelen zondag 6 februari in de Ridderhal in HIA, om 13.30 uur tegen Hoeksche Waard en om 14.50 uur tegen Spijkenisse. Ook dit team ruikt aan een kampioenschap in de zaal.....en zijn er heeeel dicht bij !
 
Dames 3 (gaan ze ECHT door de "100 doelpunten grens" ????) en Jongens D2 zijn reeds kampioen !! Gefeliciteerd !! Maar..... er zijn nog meer teams die dicht bij een kampioenschap komen......Kijk ook graag eens naar Meisjes B3, Meisjes C1 en Meisjes D2. Ook zij gaan op voor een zeer spannende zondag met kansen op.......??
 
Alle teams kunnen jullie support zondag dus goed gebruiken......Succes met de wedstrijden allemaal...
 
Frank Middelhoek
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Avondvierdaagse

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht