Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Teamindelingen 2011-2012 Jeugd

31-5-2011

Beste spelers en speelsters,

 
 
Ook dit jaar is het weer gelukt alle spelers en speelsters onder te brengen in een team.
 
Wij zijn ook nu weer genoodzaakt om een aantal spelers door te plaatsen. Wij vragen
hiervoor uw begrip. De bijgevoegde lijst betreft een voorlopige indeling.
 
 
De coaches van de eerste teams zijn inmiddels, onder voorbehoud, bekend:
 
 
JA Jiri Vonk                           MA Maarten Broekhuizen

JB John Wessels                    MB Carel van Aggelen

JC John Glandorf                   MC Richard Hoctin Boes, Kirsten Maagdenberg

JD Marc Steenhoff                 MD Billy Butler

 
Ouders of spelers die interesse hebben om een team te coachen vragen wij om een mail te sturen aan [email protected] Wij willen benadrukken dat hier een taak ligt voor de ouders. Dit jaar zal door de TC Jeugd nadrukkelijk aandacht worden besteed aan het begeleiden van de (onervaren) coaches met betrekking tot tactiek en regelkennis.
 
 
De selectie van de keepers is nog in volle gang en zal op korte termijn worden afgrond. Wij berichten hierover via de website. De keepers zijn nog onvolledig in het bijgevoegde overzicht.
 
 
Voor een aantal eerste teams (JC1, JD1, MB1 en MD1) wordt gestart met een groter aantal spelers om uiteindelijk de juiste beslissing te kunnen nemen over de definitieve samenstelling. De spelers die afvallen krijgen dit voor de zomervakantie te horen en worden daarna automatisch in het derde team geplaatst.
 
 
De trainingen kunnen volgende week weer worden opgestart. Indien u als team wil starten met trainen, dan dient u dit tijdig bij de TC jeugd aan te vragen. De eerste teams worden automatisch ingedeeld en bericht. Naar alle waarschijnlijkheid zal de training op dinsdag en donderdag plaatsvinden. JD1 en MD1 van 17.30 tot 19.00 uur en overige 1e teams van 19.00 tot 20.30 uur
 
 
Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft over de indeling, dan kunt u deze per email richten aan de TC Jeugd op eerder genoemd adres.
 
Bijlage Teams 2011 - 2012 (v 20110606).xlsx

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht