Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

MEIDENTEAM C3 KAMPIOEN!

Nieuws afbeelding 26-5-2009

Zaterdag 16 mei heeft het meidenteam van C3 van Hockeyclub Derby bewezen dat naast plezier en goede samenwerking, wilskracht en doorzettingsvermogen succesvolle ingrediënten zijn om kampioen te worden. Het bestuur reikte aan alle meiden te weten Alexandra, Fieneke, Romy, Tessa, Erin, Lotte, Claire, Esmee, Sharen, Kyra, Celine, Isabel, Donna, Sophie en Lisanne een mooie medaille uit!

 

Na een zinderende wedstrijd die uiteindelijk werd beslist met 3-1 in het voordeel van Derby, mochten de meiden zich voor de 2e keer op rij kampioen noemen.

 

Dat het spannend was bleek wel uit het feit dat de tegenstander, Forcial uit Rockanje, de week daarvoor van de 3e plek in de poule opklom naar de 2e plek. Zowel dit team als de meiden van Derby, die al de gehele competitie op de 1e plek stonden in de poule, waren op jacht naar het felbegeerde kampioenschap. Na een 0-1 achterstand voor Derby, knokten de meiden zich terug en wonnen uiteindelijk vol overtuiging de wedstrijd met 3-1.

Uitzinnige vreugde bij het team, de coach en de familieleden langs de lijn werden gevolgd door een groot feest op de club.

Binnenkort volgt nog een etentje voor de meiden, de coach en de ouders om gezamenlijk terug te kijken op een succesvol seizoen en nog even na te genieten van het kampioenschap.

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht