Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

VIP feest, zaterdag 5 november a.s.

31-10-2011
Na een geslaagd feest van een paar weken geleden, gaan wij gewoon weer lekker verder met organiseren. 5 november is het alweer zo ver met een heus Bierfest.
Ingrediënten voor dit geweldige feest van onze oosterburen zijn natuurlijk de bekende ‘Lederhose’ voor jongens en ‘Dirndl’ voor meisjes, en natuurlijk een heerlijke biertje!
 
Dresscode: “Jetzt Geht Loss Bierfest”
Informatie feest: datum: 5 november
Tijd feest: 21:30 – 01:00 uur
lid: gratis
Introducee: €3,-
Deur open: 21:30 – 22:30 (zorg dan ook dat je dan binnen bent!)
VOL = VOL.
Wees gewoon op tijd!!!
Muntjes: € 1,50
 
Geef aan op Facebook dat je er bij bent!
 
Aan de poort kan er bij binnenkomst naar ID-kaarten worden gevraagd. Nog te vaak maken we het mee dat mensen deze niet bij zich hebben. Zorg dat je je ID-kaart bij je hebt ander kan je de toegang worden ontzegd! Alcohol wordt alleen geschonken aan mensen ouder dan 16 jaar. Deze kunnen op vertoon van een geldig legitimatie een bandje halen waarmee alcohol te verkrijgen is.
Roken is in het clubhuis niet toegestaan. Buiten het clubhuis is er voldoende gelegenheid om tijdens het feest een sigaret te roken.
Doe dit aub alleen in de daarvoor bestemde gebieden. Daarnaast is het ten strengste verboden om in te drinken. Er wordt met een blaasapparaat gecontroleerd en mensen die positief blazen worden niet toegelaten tot het feest!
Let hier dus op!
Dit was het voor nu! Voor vragen kan je ons altijd aanspreken! Tot de 5e!
De VIP
 
En op Facebook: http://www.facebook.com/VIPDerby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht