Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Arbitrage

Bedankt scheidsrechters!

21-11-2011
We mopperen vaak op ze, we vinden het zelf niet altijd leuk om te doen, maar een ding staat vast: zonder scheidsrechters kan een wedstrijd niet doorgaan.
 
En daarom wil de Arbitragecommissie via deze weg alle scheidsrechters van de afgelopen weekenden enorm bedanken! Ieder weekend staan de spelers en speelsters van de senioren- en junioren teams op het veld om de wedstrijden in goede banen te leiden. Heren, dames, jongens en meisjes: BEDANKT voor jullie inzet, tijd en enthousiasme! Zonder jullie kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden en dat mag ook wel eens gezegd worden.
 
Helaas redden we het niet met alleen de senioren- en junioren teams en moeten we regelmatig een oproep doen voor vrijwilligers. Daar wordt vaak door een vast groepje op gereageerd en die hulp is enorm belangrijk voor de Arbitragecommissie. Daarom danken wij (in willekeurige volgorde) ook: Marco Heijkoop, Michiel Boer, Thomas Zijderveld, Lars Bergeijk, Mitchell Scholtes, Wouter van der Laan, Peter van der Jagt, Koen van Langeveld, Joran Schulte, Douwe Slobbe en Kees van Nieuwstraten. En natuurlijk niet te vergeten: Niels den Otter!
 
We hopen dat dit rijtje vrijwilligers alleen maar zal groeien, zodat we ieder weekend enthousiaste en goede scheidsrechters kunnen indelen. Lijkt het je leuk om een wedstrijd te fluiten? Meld je dan aan via [email protected] (indelen gaat altijd in overleg). Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt, kan je je aanmelden. Wij zorgen voor het verbeteren van je spelregelkennis en begeleiden je bij het fluiten van wedstrijden.
 
Tot ziens op de velden!
Groetjes van de Arbitragecommissie
 

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht