Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Algemeen

VIP feest 17 maart: Stappen met je latten

14-3-2012
Na de toch wat lange wintermaanden is-ie daar dan weer, Het hockeyfeest.
Om nog even in de stemming te blijven deze keer met het thema, Stappen met je latten. Laat de wintersport spullen maar lekker hangen aangezien je ze aanstaande zaterdag, 17 maart, weer nodig hebt met het hockeyfeest. 


Het thema is: ‘Stappen met je Latten'

Dresscode: Mutsen, beanies, goggles, thermo-ondergoed en de welbekende ski-pullie mogen zeker niet worden vergeten. Dus kom in je allebeste àpres-ski kleding.  

Informatie feest:

Datum: 17 maart

Tijd feest: 21:30  – 01:00 uur
lid: gratis

Introducee: €3,-

Deur open: 21:30 – 22:30 (zorg dan ook dat je dan binnen bent!)

VOL = VOL. Wees gewoon op tijd!!!

Muntjes: € 1,50

Aan de poort wordt er bij binnenkomst naar ID-kaarten worden gevraagd. Nog te vaak maken we het mee dat mensen deze niet bij zich hebben. Zorg dat je je ID-kaart bij je hebt ander kan je de toegang worden ontzegd!

Alcohol wordt alleen geschonken aan mensen ouder dan 16 jaar. Deze kunnen op vertoon van een geldig legitimatie een bandje halen waarmee alcohol te verkrijgen is.

Roken is in het clubhuis niet toegestaan. Buiten het clubhuis is er voldoende gelegenheid om tijdens het feest een sigaret te roken. Doe dit aub alleen in de daarvoor bestemde gebieden.

Daarnaast is het ten strengste verboden om in te drinken. Er wordt met een blaasapparaat gecontroleerd en mensen die positief blazen worden niet toegelaten tot het feest! Let hier dus op!

Dit was het voor nu! Voor vragen kan je ons altijd aanspreken!

Tot de 16e!

De VIP

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht