Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Selecties Jeugd seizoen 2012 - 2013

5-5-2012
De selecties worden in de maand mei gehouden. In de bijlage staat de informatie over de selecties, wie mogen meedoen met de selectie, de data en tijden. Deze gegevens zijn/worden doorgegeven aan de coaches en de lijnco's en zijn/worden ook via de mail doorgegeven aan de spelers/speelsters.
 
Alle jongens die komend seizoen in  A/B/C/D lijn gaan spelen kunnen deelnemen aan de selectietrainingendit is op vrijwillige basis. Wil je meedoen aan de selectietraining  dan ben je verplicht je aan te melden via de coach! Ben je niet opgegeven, dan kan je niet meedoen. LET OP! Wil je wel bij de selectietraining aanwezig zijn, maar ben je verhinderd? Meld je dan wel aan bij je coach, maar geef een gegronde reden waarom je niet aanwezig kunt zijn! NB Wil je niet meedoen aan de selecties, geen probleem, maar geef dit ook door aan de coach.
 
Alle meisjes die komend seizoen in de D lijn gaan spelen kunnen deelnemen aan de selectietrainingen, dit is op vrijwillige basis. Wil je meedoen aan voorrondes van de selectietraining  dan ben je verplicht je aan te melden via de coach! Ben je niet opgegeven, dan kan je niet meedoen. LET OP! Wil je wel bij de selectietraining aanwezig zijn, maar ben je verhinderd? Meld je dan wel aan bij je coach, maar geef een gegronde reden waarom je niet aanwezig kunt zijn! NB Wil je niet meedoen aan de selecties, geen probleem, maar geef dit ook door aan de coach.
 
De aanmeldingen dienen uiterlijk 10 mei a.s. gedaan te zijn.
 
De meisjes die komend seizoen in de A/B/C lijn gaan spelen worden uitgenodigd voor de selectietraining. Deze spelers worden geselecteerd door Jeugdcommissie in overleg met JC technische zaken,  lijnco√∂rdinatoren, coaches en aan de hand van TIPS formulieren trainers. De uitnodigingen worden komede week gedaan. Ben je uitgenodigd, maar ben je op de selectiedag verhinderd? Meld dit dan bij je coach en geef een gegronde reden waarom je niet aanwezig kunt zijn!
 
Heb je vragen en/of opmerkingen, wij horen het graag!
 
 
Met vriendelijke groet,
 
JC Jeugd HC Derby

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht