Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Activiteitendag Derby & Pelikaan

Nieuws afbeelding 21-6-2012

Derby & Pelikaan Activiteitendag

Zaterdag 23 juni zal de eerste editie van de activiteitendag met onze buurman voetbalclub Pelikaan plaats vinden. Dit is een dag waar er voor jong en oud van alles georganiseerd wordt voor de leden van de beide clubs en dit door de spelers van de eerste elftallen van Pelikaan en Derby. Zo zal er in de middag op ons terrein eenspelletjesmiddag zijn voor de jongens en meisjes van de F – C-jeugd. Het bijzondere is dat er niet alleen 5 superleuke hockeyspellen zullen zijn, maar ook 5 gave voetbalspellen! En om het nog leuker te maken zullen jullie hierbij begeleid worden door spelers uit het 1e elftal van Pelikaan en Derby.

Aan het einde van de middag is er op ons terrein de kraker Derby 1 – Pelikaan 1. Bij deze wedstrijd zal er niet alleen een helft gevoetbald, maar ook een helft gehockeyed worden. De grote vraag is hierbij of de voetballers even goed kunnen hockeyen als wij hockeyers kunnen voetballen! Tijdens en rondom deze wedstrijd zullen er kraampjes met eten en drinken langs het veld staan, zodat u met een hapje en een drankje van deze tweestrijd kunt genieten.

De avond wordt afgesloten met een groot feest in de kantine van Pelikaan. Alle Pelikaners en Derby-ers vanaf de B-jeugd zijn hierbij van harte welkom. Om 21:30 uur zal de feestavond officieel beginnen, maar de eerste beats zullen om 21:00 uur al over heel Bakestein knallen!

 

Let op: alle activiteiten deze dag zijn gratis. Inschrijven voor de spelletjesmiddag is wel verplicht en dit kan door een email met je naam, leeftijd en elftal te sturen naar [email protected]. Zorg wel dat je opschiet, want vol = vol!

 

Programma:

12:00 uur spelletjesmiddag F – C-jeugd bij Hockeyclub Derby

17:30 uur wedstrijd Derby 1 – Pelikaan 1 bij Hockeyclub Derby

21:30 – 1:00 uur feestavond bij Pelikaan

 

Hopelijk tot de 23e juni!

 

Hartelijke groeten,

 

De organisatie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht