Nieuwsbericht
Image-1.png Image-2.png Image.png
 
Jeugd

Update voorlopige teamindeling meisjes C-lijn

20-6-2012

Naar aanleiding van de eerder gepubliceerde teamindeling wordt na veelvuldig overleg tussen coaches, trainers, lijncoordinatoren en jeugdcommissieleden een tweede voorlopige teamindeling van de meisjes C-lijn gepubliceerd.

 

In de C-lijn zijn met name in de samenstelling van het 2de team (MC2) enkele wijzigingen aangebracht. Deze wijzigingen hebben ook gevolgen voor de samenstelling van de overige teams. Bij de indeling van de teams is gekozen om de input van de trainers, lijncoordinatoren en de opkomst tijdens trainingen zwaarder te laten meewegen in de beoordeling en de indeling van de spelers/speelsters. Tevens is er gekeken naar de individuele scores van de spelers uit voorgaande jaren.

 

 

De defenitieve indeling zal bekend zijn op 30 juni, nadat de indeling van MC1 en MC2 ook bekend is .

 

In elke lijn is het 1ste team het sterkste team. Afhankelijk van het aantal teams in een lijn en de sterkte (klasse) van de teams zal het tweede team als opleidingsteam worden aangewezen. (Als een lijn bestaat uit minder dan vier teams is er in principe maar één selectieteam en geen opleidingsteam). Bij de indeling van de selectieteams, het eerste en tweede team, wordt geen rekening gehouden met vriend(inn)en. Wat betreft de indeling van de overige teams kunnen we niet garanderen dat alle wensen m.b.t de teamindeling vervuld zijn of gaan worden. Wel wordt bij de indeling van deze teams gekeken naar de sterkte en de motivatie van de individuele spelers, het team als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor het komende seizoen.

De selecties dragen gedurende het gehele seizoen een "open karakter”.

Met deze groep zal in principe het hele jaar worden getraind. Het is echter mogelijk dat er spelers/speelsters terugvallen naar lagere teams op basis van hun prestaties en inzet/opkomst tijdens trainingen en wedstrijden. Dat betekent dat er spelers/speelsters die al in de selectiegroep zaten af kunnen vallen. Er is dus tijdens het gehele seizoen een open selectie.

Bij vragen :

[email protected]

JC Jeugd HC DERBY

 
Bijlage Meisjes C-lijn 20062012.xlsx

Gerelateerde nieuwsberichten

keepen

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht