Verslag
Image-1.png Image-2.png Image.png
 

Mixed Hockeyclub Zoetermeer MC8 - Meisjes C4 Zaal: 2 - 3

Gespeeld op: 15-12-2018

Zo de kop is eraf. Altijd weer even wennen zo’n eerste zaalwedstrijd. En zeker tegen een tegenstander die al in het zaalritme zit na vorige week al twee wedstrijden gespeeld te hebben.
Nadat de meiden van Deby MC4 gestart waren in het welbekende “dobbelsteentje”, bleek dat dit bij een tegenstander als Zoetermeer niet goed genoeg werkte. We kwamen al snel op 0-1 achterstand en later nog 1 doelpunt tegen. Dus schakelden we over op het “huisje”. En dat bleek effectief! Samen met het steeds hogere tempo dat de meiden wisten aan te houden resulteerde dat in de eerste treffer van Floor. Na een volgende snelle uitbraak wist Madelief de gelijkmaker te scoren. Met nog ongeveer 5 minuten op de klok, lukte het Floor nog een keer om de bal in het net te pushen. En ondanks een spannende slotfase waarin Zoetermeer nog strafcorners kreeg, was dit (gelukkig) toch de eindstand. De eerste 3 punten verdiend.
Na een korte rust van 5 minuutjes  en wat lekkere druiven en komkommer was het al weer snel het veld in voor wedstrijd 2. Ditmaal tegen Victoria. 
In het begin merkten we duidelijk dat we er al een wedstrijd op hadden zitten en Victoria fris aan het spel kon beginnen. Het eerste tegendoelpunt was een feit.
Naarmate de wedstrijd vorderde raakte Derby meer in haar spel en na een geweldige actie van Noa waarbij ze de keeper dolde door eerst in te houden en daarna toe te slaan, was de stand gelijk.
Een volgende uitbraak van Derby liet niet lang op zich wachten zodat na een prima assist van Floor, Madelief de winst zeker stelde met het tweede doelpunt. 
Het was vroeg vandaag, maar wel lekker om de rest van het weekend met 6 punten op zak uit te rusten.

De tussenstand is nu dat Zoetermeer met 4-3 van Victoria heeft gewonnen. Ondanks dat we twee wedstrijden minder hebben gespeeld staan we door een beter doelsaldo nog steeds op de 1e plaats.
Morgen wordt er nog gehockeyd door de drie andere teams uit onze poule.

Het was voor de coaches, ouders en voor jullie zelf genieten met een grote ‘G’ dus neem dat mee voor de komende wedstrijden.

Goed weekend !! #trotsopjullie

Contact

Adres
Middellijn 3
3335 KC Zwijndrecht
078 - 6100208

Postadres
Postbus 347
3330 AH Zwijndrecht