Volg ons ook via:  
Nieuwsoverzicht
BARCOMMISSIE

24-10-2017
Bardienst/wedstrijdtafel
 
Beste Derbianen,


Wij van de barcommissie hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en hebben zoals beloofd een poule van enthousiaste mensen opgezet voor de bezetting van de bar.

Aanstaande zaterdag gaan deze jongens en meiden voor het eerst aan de slag. 

Hiermee hopen wij de ouders/verzorgers op de zaterdagen wat meer te ontlasten. Voor het grootste deel is het ons gelukt om de bar bemand te krijgen met deze vaste club enthousiaste jongens en meiden. Dit jonge team heeft er veel zin in en daar zij wij als barcommissie en bestuur erg blij mee.

Helaas is een aantal gaten in het rooster nog niet ingevuld en daarom hebben wij op sommige momenten uw hulp nodig. Het kan dan ook zijn dat we waar nodig het team van uw kind(eren) vragen om te helpen. Wij zijn immers een club bestaande uit vrijwilligers en samen maken wij de club. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

De wedstrijdtafel, daar zal u nog altijd wel voor ingedeeld worden. Wanneer u daarvoor in aanmerking komt, staat dat op de site en u krijgt er via de coach, trainer, manager of lijn-co ook bericht over.  

Ten slotte: kent u nog iemand die het leuk vindt om achter de bar te werken en deel uit te maken van het enthousiaste team, tegen een vergoeding, kunt u zich opgeven bij [email protected] Op deze manier hopen wij op (korte) termijn wat betreft de bar geen beroep meer te hoeven doen op ouders/verzorgers. 


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de barcommissie

 

16-10-2017
barpersoneel gezocht
 

Barpersoneel gezocht

Ben jij 16 jaar of ouder, je vindt het leuk om achter de bar te staan en je wilt graag wat bijverdienen, kom dan gezellig bij ons "vrijwilligersteam". 

Als barmedewerker ben jij het gezicht van HC Derby. Ben jij spontaan, representatief en lijkt het jou leuk om jouw cluppie te helpen, meld je dan nu aan bij [email protected] Hier krijg je dan meer informatie qua salaris en indeling.


 
Kalender
27-11  Zaalcoach avond
30-11  Algemene Leden Verga
15-12  gala diner B-lijn
7-1  nieuwjaarsborrel
17-2  Soppen of verzaken
 Hele kalender